Registrace na Mega a Mtn. of Hell

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 4.1.2013

ikona Registrace na dva největší evropské enduro závody s hromadným startem Megavalanche a Mountain of Hell je spuštěna, resp. bude spuštěna 15. ledna.

Termíny obou závodů hrají do karet těm z nás, kteří by si chtěli střihnout oba dva závody a mezi nimi necestovat zpět do ČR. První je na řadě Megavalanche v Alpe d'Huez, která se uskuteční od 8. do 14. července 2013.

Následující týden, na doslova protějším kopci v Les 2 Alpes, od čtvrtka 18. července do neděle 21. července proběhne čtrnáctý ročník Mountain of Hell, tentokrát s podtitulem American Graffiti.

Na registraci na první zmíněný závod, Megu, je třeba si ještě počkat do 15. ledna – ti co by chtěli jet nejen Megu ale i další závody pořádané UCC např. Maxiavalanche je tu připravena akce při které se dá ušetřit až 25% – registrovat se bude dát na www.megavalanche.com.

Mountain of Hell již svoji registraci spustili (zde) a v době publikování článku zbývalo ještě rovných 480 startovních mís­t.



Pokud se najde někdo, kdo by nevěděl o čem jsou tyto závody, tak můžeme doporučit přečíst si naše letošní reporty z obou akcí – Megavalanche očima BolkaKrutora a můj pohled na Mountain of Hell.





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kulinský (shit (a) seznam.cz) 4.1.2013 v 19:48

    Já tam nebudu.

  • anonymní uživatel čibrut 16.1.2013 v 5:43

    Kulinský: to je škoda, zrovna na tebe jsem se hodně těšil!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí