For Bikes 2014 - nadupaný doprovodný program

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 13.3.2014

ikonaV Letňanech se utkají borci na kolech, v zápasnické kleci i tanečnice na tyči

V průběhu tří dnů si budou moci návštěvníci veletrhu For Bikes a dvou souběžných veletrhů Sportshow a For Caravan užít špičkové sportovní výkony v dech-beroucích contestech a show, ale ti nejodvážnější se po boku špičkových českých i zahraničních borců mohou zapojit a ukázat co dokáží.

Veletrh For Bikes nabídne třídenní klání trialistů, za kterým již několik let stojí český reprezentant, vítěz Evropského poháru UCI, držitel Guinessova rekordu ve vyskákání a sjetí Petřínské rozhledny a mnohonásobný mistr ČR v Trialu Vlasta Kabeláč Čiháček, ve spolupráci s organizátorem veletrhu Pavlem Hájkem z ABF.





V pátek 28.3. si diváci užijí exhibičních vystoupení legendy Trialu Martina Šimůnka, Vlasty Kabeláče Čiháčka, zvaných zahraničních jezdců a Trialshow.cz týmu. Na pořadu dne bude i BIG SHOCK Flatland exhibice, tréningové session jezdců na 20“ i horských kolech a soutěže pro diváky o hodnotné ceny. Nebude chybět ani finále sprintu na cyklotrenažérech.

Sobota 29.3. bude představením kompletní trialové české špičky horských kol, která se v dopolední kvalifikaci utká o místo v odpoledním závodu dvojic. Vítězové kvalifikace doplní do dvojic zvané zahraniční jezdce, mezi které patří dvojnásobný juniorský mistr světa a vícemistr světa Aurelien Fontenoy z Francie, nebo vícemistr Evropy Hannes Herrmann. Jezdci předvedou svá kouzla s řidítky na sekcích vystavěných společností TFH dřevěné skeletové domy. Jezdit se tak bude doslova po střechách a několikametrových písmenech. Představen bude trial na světové úrovni, tak jak jej v ČR nebylo možné vidět již řadu let.

Neděle 30.3. bude nejlákavější pro příznivce rychlosti. Jezdci z různých disciplín (XC,DH,4X,FMB, TRIAL) budou mít k dispozici 4 dráhy. Dvě zaměřené čistě na skoky a techniku – Speedtrial (startovat mohou pouze jezdci na trialových speciálech) a dvě věnované rychlosti v kombinaci s technikou – MTB dual. Jezdci se utkají o prizemoney 20.000,– CZK a balík cen od partnerů eventu. Doprovodný program veletrhu Sportshow bude neméně zajímavý. Najde se vše pro drsňáky i “slečinky”. Pro ty vůbec nejdrsnější je na programu mistrovství republiky MMA, tedy smíšená bojová umění v zápasnické kleci nebo mezinárodní turnaj v muaythai MaXimus cup. Svůj vytříbený um předvedou závodníci při dech beroucí podívané těch nejlepších borců nejen z Čech, kteří vám předvedou freestyle na slackline. Artistické výkony budou k vidění i na Pole Battle League – souboji akrobatických tanečnic na tyči, kdy se ve dvou kategoriích utkávají dvojice závodnic.

For Bikes 2014 – Sport Show 2014 – For Caravan 2014
28.-30.3. 2013
- Praha 9 – Letňany – PVA Expo Praha

Vstupné: 150 Kč, děti do 12 let zdarma

www.forbikes.cz | www.sport-show.czwww.forcaravan.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí