Holeshot party - report

Autor: Keli, vydáno: 9.2.2007

Do matky stověžaté dorazilo naše vozidlo v osazení já, Jose, Alex, Kváča a rokenrollový král Elvis a.k.a. Ueeeeee krátce po osmé večer, Kváča se projevil jako kvalitní navigátor a s podrobnou mapou v hlavě navignul káru přesně k klubíku P.M. Předním se tvořila menší fronta, již z dálky byla vidět čepička táborského mediálního bossa Čáryse, kterého doprovázela jeho obvyklá squadra (Andy, Heiňas atd). U vstupu je fronta, čeká se až se každý účastník najde na guest listu, a tak Elvis krátí dlouhou chvíli laškováním s paním Prokopovou, dobře on.

Frontu na šatnu jsem vzdal a přesunul jsem se přímo do sálu, který byl zaplněn tak z jedné třetiny, promítalo se nějaký video z bmx závodů a k tomu vyhrávala šílená hudba z třicátých let minulého století. Řekněme si upřímně to nejhorší to nebylo, dalším kouskem co se promítalo byl záznam závodů aut DTM z brněnského autodromu, důvod projekce mě ušel, ale jediná spojitost co mě napadla, je že Michal Prokop je sponzorován Seatem a ten jezdí seriál DTM.

Poté se čekalo na příjezd hlavních hostů večera, jejich příjezd byl do sálu přenášen kamerou, mělo to být ve velkém stylu, ale nebylo. Příjezd se protahoval a většinu lidí v sále po chvíli přestalo bavit sledovat plátno, protože zmatené záběry z jednoho konce ulice na druhý na ně byly moc.

Poté proběhly rozhovory, co bylo obsahem, těžko říct, nerozuměl jsem ani slovo. Ozvučení stálo za prd. Po rozhovorech se rovno prošlo na soutěžení v benchpressu, účastníků bylo skoro třicet, vítěz, pokud mě pamět neklame, tak byl mr. Havlena z Authoru za 130 kg. Soutěž v dřepu asi neproběhla nebo jsem jí zasklil.

Tak a přišel čas na to, kvůli čemu z nás na akci přijela, premiéra videa Marosana never dies 2. První pokus spouštění nevyšel, technika zklamala, druhý pokus taktéž nevyšel, obraz jel, ale zvuku se moc nechtělo. Na třetí pokus to zvuk vzdal úplně a tak se k videu pouštěla jiná hudba. Video celkem cajk, rozhodně posun o proti jedničce. To je tak asi v krátkosti vše co se ten večer v P.M klubu dělo.

foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel DD (kozy (a) kokain.com) 9.2.2007 v 11:49

    na nahranou fotku slusny, hehe...vsichni vi ze jsem pil nealko, ale nuda to byla radska, to jo..mozna pro tu absenci chlastu :-)

  • anonymní uživatel Bazy - bazyweb.com 9.2.2007 v 12:54

    2 DD, potrefená husa nejvíce kejháááá!!!

  • anonymní uživatel Čárys (seven20 (a) volny.cz) 9.2.2007 v 13:21

    Aha ! tak koukám, že mi to ušlo, např to že k videu jela jiná hudba - to jsem vubec nepostřehl - stejně nebyla slyšet. Sem tam sem zaslechl nějaký HC sypačky, tak doufám že tam budou i skutečně... Jinak lidí známejch tuna, a k programu - co dodat...

  • anonymní uživatel semi 9.2.2007 v 13:34

    ja si myslim, za az na par svetlejch okamziku to byl dost pruser:(

  • anonymní uživatel DD (kozy (a) kokain.com) 9.2.2007 v 15:13

    chvalim zvolouse za MF :-)

  • anonymní uživatel sportovec 9.2.2007 v 15:22

    bude nejaka galerka z HoleSHotu?

  • anonymní uživatel Stan 9.2.2007 v 18:21

    Kurva odkdy jezdí Seat DTM??? Pokud se mepletu, tak DTM znamená Deutsche Tourwagen Meisterschaft, a proto ho jezděj jenom německý auta: Mercedes, Opel, Audi a BMW.

  • anonymní uživatel ueeeeee (ueeeeee (a) punkbike.org) 9.2.2007 v 18:57

    není toho málo, co má Seat společnýho s německýma automobilkama...

  • anonymní uživatel zvolouš 9.2.2007 v 22:25

    Jenom k těm Seatům... samo nejezděj DTM, ale WTCC sérii a ta tam právě běžela. (konkrétně bych řek že brno, ale možná i jiný záběry, nevim

  • anonymní uživatel DD (PBlivestyleMX (a) kozy.com) 10.2.2007 v 11:15

    seat je plecka...jedine favo nebo MB cabrio

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 10.2.2007 v 12:09

    Zil jsem v domeni, ze to jezdi i Seat DTM serial. sorry

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí