Meatfly GoGEN Freestyle Games

Autor: Keli, vydáno: 4.3.2007

Včera proběhla v „nejmodernější“ brněnské hale zvané Rondo akce podobného typu jako jsou americké X-games, více disciplín na jednom místě. Emérické xgames hostí snad všechny adrenalinové disciplíny co jsou možné, do Brna byly naplánovány dvě soutěžní a zbytek doplňkových disciplín. Soutěžilo se v bmx a mtb, ostatní jako skejty, brusle, jibbování na snb, flatland byly nesoutěžní.

Hala Rondo za normálního stavu slouží hokejistů Komety Brno, když je třeba uspořádat nějakou jinou akci, která se nekoná na ledě, je třeba led zakrýt. Tak se stalo i v průběhu minulého týdne, ledovou plochu pokryly dřevěné desky. Dovezla se hromada hlíny na stavbu dopadů pro freestyle mx a dirtů pro mtb i bmx, trocha sněhu pro nájezd na zábradlí. Zbytek plochy se zaplácal tradičním skateparkem, kterej byl už vidět hodněkrát.

Jako správný novinář jsem na akci dorazil tak, abych stihl finálko mtb v parku, co mě již po cestě k Rondu trochu překvapilo, bylo množství městských švestek, měli to tam obšancovaný docela důkladně a vypadalo to na slušný manévry. Horší věc nastala s parkováním, okolí Ronda bylo totálně zasekaný, fízlové si mě posílali mezi sebou a já lítal jak hadr na holi. Takže parkování se decentně natáhlo a místo na parkování jsem našel asi kilák a půl od Ronda, cestu zpět k hale proběhla v tramvaji, protože v mega chcanci, se mě opravdu nechtěla absolvovat. To jsem ještě nevěděl, že vstup do haly bude na úplně druhé straně než jsem zvolil já, takže jsem se procházce v slejváku nevyhnul.

Takže jsem dorazil přesně po skončení mtb a report vlastně nebude, sorry. O bmx psát nebudu, protože to co tam předváděli je naprosto neuvěřitelný, motanice přes všechny osy a na všechny způsoby. Strašný zlo. Po fajnlu bmx proběhlo vyhlášení a mx exhibice, Koreň, Podmol, Kuchta dávali dost dobře, na závěr vyslal Kuchta i beko v nízkým Rondu, respect pro něj.

Velkej respect patří taky pořadatelů, již předem avizovali, že program je naplánován na minutu přesně, a v podstatě se to splnilo, akce šlapala jako hodinky.

Atmosféra v Rondu
foto

Že by natáčení další MND ?
foto

Bmx is all about modeling. Příští rok, místo dámských riflí doporučuje 9 z 10 bmxáků elasťáky a tanga
foto

Porota Nádr, Fík, Vondáček, Spaceman
foto

Při vyhlášení asistovala sličná slečna, většina heterosexuálních fotografů asi nebude mít záběry vítězů
foto

Diskuze

  • anonymní uživatel DD (PBlivestyleMX (a) kozy.com) 4.3.2007 v 12:32

    hehe...funny report, jako vzdy, good job

  • anonymní uživatel Tygr 4.3.2007 v 12:38

    nej zábjery "asistentky" má rozhodně u6e...

  • anonymní uživatel Bazy - www.bazyweb.com 4.3.2007 v 12:39

    Kelly je prostě fofr chlap... asi se včera málo vožral a tak proto to tak rychle stihl.. :-), což se říci o mě nedá... hehe :-)

  • anonymní uživatel ( http://211b.org ) (212b (a) email.cz) 4.3.2007 v 13:33

    ta poslední foka je nej :o)
    211b.org/...

  • anonymní uživatel já (nemám) 6.3.2007 v 10:24

    super akce a super baba!!!

  • anonymní uživatel rádbych 6.3.2007 v 10:49

    kooooča, dost jedlá

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí