Meatfly AVG sprint DH 2007

Autor: Keli, vydáno: 9.3.2007

Zdar bejci. Jako každý rok, i letos pro vás Bikeklub Sokolisti chystá sobotu plnou downhillu, muziky a hlavně zábavy. Letos se tu závod pojede již 28. dubna jako pátý ročník a opět se máte na co těšit. Pro letošní rok bude postavena fungl nová trať, která jistě ještě víc prověří kvality jezdců. Víc z kopce, větší rychlost a skoky. To vše a mnohé další na vás letos v Náměšti čeká.

Závodu se může zůčastnit opravdu každý, není potřeba žádné licence. Důležité je jen splnit níže uvedené propozice a najít v sobě odvahu spustit se střemhlav dolekopcom. Pojede se na dvou různých tratích a časy z obou kol se budou sčítat. A pravidla jsou jednoduchá! Kdo dokáže ve dvou kolech prokličkovat lesem plným nástrah v nejlepším čase, stane se pro rok 2007 králem místního DH kopce. Loni se mistrem klopenek a skoků stal v celkovém čase 1:48:45 Petr Tlustoš z Brna, který svoji jízdou nasadil hodně vysokou laťku a je jen na vás ho letos na trůnu vystřídat.

V areálu bude zřízen kemp přímo u přehrady a kdo má zájem, může si tu již v pátek postavit stan a pilně trénovat. Tratě již budou v odpoledních hodinách nachystány. Kemp bude zřetelně vyznačen a kapacita je omezená. Prosím tedy všechny, kdo mají zájem si tu zřídit tábořiště, aby se mi ozvali na mail tygr@sokolisti.org a já vám tu rád zamluvím místo.

Co se týče parkování aut, bude umožněno jen na přilehlých cestách a to maximálně do půlky hráze. Na příjezdové cestě musí zůstat volné místo pro průjezd Avie!!! Prosíme zejména diváky, aby svá auta zaparkovali na horním sídlišti a nechali u přehrady prostor pro závodníky. Děkujeme! Do Náměště se dá dostat i vlakem z Brna či Jihlavy.

Po celý den pro vás chystáme pořádnej nášup muziky, která se večer přesune na závěrečný večírek D'n'B Session vol.5 s IM Cyber & X.MORPH. To vše v místní Sokolovně. Na hrázi samozřejmě najdete stánek s pivečkem a gyrosem a tak se tu rozhodně nikdo nudit nebude!

Sledujte dolekop.com, který se stal jedním s mediálních partnerů akce a budou se tu objevovat aktuální informace z příprav!

Bejku ZDAR Sokolisti
Propozice závodu Meatfly AVG sprint DH 2007:
Pořadatel: TJ Sokol Náměšť nad Oslavou – Bikeklub Sokolisti
Oficiální web akce: na jeho spuštění pracuje náš team specialistů a včas vás budeme informovat!
Místo konání: DH trať Náměšť nad Oslavou (okr. Třebíč), sjezd z dálnice D1 – Velká Bíteš. Areál leží u místní přehrady Žleb. mapka (soubor JPG, 150 KiB
Termín konání: 28. dubna 2007
Prezentace: Do 11:00 hod. v cílovém stanu nebo on-line na webu akce!
Vyhlášené kategorie: muži celopéra, muži pevňáci a dále se budou vyhlašovat 3 nejlepší junioři v obou kategoriích + absolutně 3 nejrychlejší tohoto závodu.
Pokud se tu objeví i odvážné ženy, i pro ně tu budou hodnotné ceny…

Volný trénink: Do 12:00 hod.
Závod se jede na 2 kola ve dvou různých tratích s totožným startem a cílem. Pořadí na výsledkové listině určuje součet časů z obou jízd!
Start 1. jízdy: 12:30 hod. V případě velkého zájmu jezdců se první jízda stává kvalifikací pro jízdu druhou, do které postupuje nejlepších 100 z prvního kola.
Startovné: 150 kč
Pojede se o ceny od sponzorů v hodnotě 40000kč!!!

!!! Každý jezdec se závodu účastní na vlastní nebezpečí a pořadatel nezodpovídá za jakékoliv zranění či zničení kola. Povinnou výbavou je přilba a rukavice s dlouhými prsty (doporučujeme i chrániče ostatních částí těla a integrální přilbu). Závodníci mladší 15 let musí mít na přihlášce podpis rodičů či zákonného zástupce!!! **
Fotky z loňského ročníku: http://www.sokolisti.org/nahledy.php?… a nebo http://www.sokolisti.org/nahledy.php?…
**Více info na připravovaném webu…

A nebo pište či volejte Tygrovy: tel. 731 159 282, mail tygr@sokolisti.org, icq 150 878 162

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel bedna (bednous (a) seznam.cz) 9.3.2007 v 8:27

    keli, dneska ty zavody jenom sypes :)

  • anonymní uživatel ( http://211b.org ) (212b (a) email.cz) 9.3.2007 v 18:43

    njn sokolisti
    211b.org/...

  • anonymní uživatel ICE 9.3.2007 v 18:54

    a voslavime ta my narozky.vsichni se vyndame az na plech, uplne po strop

  • anonymní uživatel feuerman (man.feuer (a) seznam.cz) 9.3.2007 v 19:18

    tygr je nejvic !!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí