Downhillový víkend v Náměšti

Autor: Keli, vydáno: 23.4.2007

Bude ostrej jak olivový olej s chilli papričkama střední velikosti. Přípravy na akci jsou zdárně u konce, tratě vyladěný a v následujících řádcích najdete informace na co se můžete 28. dubna těšit.

DH cirkus se spustí již v pátek, kdy dojde ke kompletnímu vymlíkování trati a večer se bude stavět závěrečná drop láfka. Samozřejmě je tu možnost volného treningu, ale bez jakéhokoli zabezpečení, takže vopatrně. Pokud přijedete již v pátek a rádi si tu postavili stan, je možnost na pláži přehrady. Jen prosím, šetřte místem! Bude vás hodně a louka to není nijak velká. Pokud hledáte spíše postelovej styl, tak zkuste některý z těchto kontaktů http://cyklomaraton.sokolisti.org/index.php?… .

A je tu sobota, den D! Díky počasí http://www.meteopress.cz , které se na víkend chystá, čekáme hódně solidní účast, díky které to bude u přehrady tepat životem. Místa na parkování je tu ale opravdu málo a tak prosíme všechny, co přijedou jen na čumendu, aby svá auta nechali nahoře na sídlišti a dolů těch 300m seběhli. Na přehradu budou pouštěna jen auta se závodníky, aby měli své vybavení po ruce. Náš člověk vám rád poradí, kde si svoje autíčko postavit.

Prezentace se zahájí cca v 9h a potrvá do 11h v cílovém stanu pod hrází. Celé dopoledne budou tratě otevřeny k volnému tréningu. A start prvního kola je naplánován na 12:30h. Videoprofil tratí hledejte ZDE. Po spočítání výsledků se druhé kolo pojede od nejhoršího času a končit bude rajdr s nejlepším časem z první jízdy.

Vyhlášení vítězů proběhne přímo na hrázi přehrady ihned po zpracování výsledků. A bude o co závodit! Ceny od sponzorů v hodnotě 40000kč a pro absolutně prvního fungl nová fošna WESTIGE http://www.westige.com/prod_detail.php?… .

Celým dnem bude provázet DJ T.B.M. se svým nekonečným setem, pivečko poteče proudem. Taky gyros, opalovačka, koupačka. Prostě nudit se tu pude stěží.

Více se o závodu dozvíte na http://downhill.sokolisti.org/2007/ .

A jelikož po práci je potřeba taky ňáká ta zábava, nachystali jsme pro vás na večer afterpárty v Sokolovně. Další kolo tanečního večírku D ‚n‘ B Session vol. 5 http://www.sokolisti.org/clanek.php?… tentokrát s IM CYBER, X.MORPH a JaggaRungle Khabaret. Vostrý lámaný beaty, RedBull, nový světla, našláplej apec. A celá Sokolovna jen a jen pro vás. To vše od 21h, kdy konec určujete jen a jen vy.

Tak tohle a ještě mnohem víc na vás 28. dubna čeká v Náměšti nad Oslavou.

Bikeklub SOKOLISTI http://www.sokolisti.org/ se na vaši návštěvu už moc těší. Bejku ZDAR…

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí