Mongoose Bicycles 2007 - Sea Otter Report

Autor: Keli, vydáno: 4.5.2007

Sea Otter Classic je významným, Američané rádi tvrdí, že nejvýznamějším podnikem začátku sezóny. Spolu s reputací s velkým R, má i reputaci pro „rain“. Poslední ročníky byly i ve slunné Kalifornii poznamenány deštěm. Letošní ročník byl prosluněný až až. Lehký deštík proběhl pouze v sobotu dopoledne. Bylo potřeba trochu pokropit přeschlé tratě.

Mongoose mechanik, John „Sniper“ Canepa přijel s továrním trailerem plným kol Erika „EC“ Cartera a Andrew „Needles“ Neethlinga. Oba E.C. a Andrew dostatečně trénovali v přestávce mezi minulou a právě začínající sezónou.

Spolu s dobrým počasím od čtvrtka, kdy se začínají první závody celého podniku vrcholící v neděli,se matka příroda rozhodla pokropit tratě zmiňovaným deštíkem v sobotu, takže se start Pro Dual Slalomu trochu zpozdil. Deštík způsobil zkráceni kvalifikace na jedno kolo a tak skutečně jen ti nejrychlejší měli možnost se kvalifikovat do dvaatřicítky. S probíhající kvalifikací se původně mokrá tratˇ vysoušela a jezdilo se rychleji a rychleji.

Andrew se kvalifikoval mezi nejrychlejšími E.C. se musel zotavit ze svého pádu ve velkém stylu. I proto si chtěl napravit svůj den alespoň snadným vítězstvím v downhillu, když bylo téměř na dosah, zrušené zadní kolo těsně před cílem způsobilo jeho jedenapůlsekundovou ztrátu. Ani druhá jízda už tuto ztrátu nevylepšila. Andrew Neethling se sice také na bednu nedostal, všem soupeřům však ukázal s kým budou mít tu čest v sezóně 2007.

The Pro Downhill se potom jel v neděli, přeschlá trat´ byla příznivá vysokým rychlostem. Andrew i EC se oba vešli do top 20, což je dobrý výsledek vzhledem k minimálním rozdílům mezi jednotlivými závodníky.

Jak bylo zmíněno, Sea Otter je jen zahřívacím závodem před samotnou sezónou, takže se můžeme těšit co nám Andrew a E.C. předvedou

Diskuze

  • anonymní uživatel nitro 4.5.2007 v 13:08

    tento clanek totlane nechapacka... nekdo tady mele velkej zemak

  • anonymní uživatel Bazy - bazyweb.com (bazydh (a) seznam.cz) 4.5.2007 v 14:08

    nu co Nitro, reklama je důležitá ne? :-)))

  • anonymní uživatel prase 5.5.2007 v 8:46

    jako by to nekdo prekladal a neumel anglicky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí