Bikemagazin Summer Campu 07 last info

Autor: Keli, vydáno: 25.6.2007

AKO DO JASNEJ
Do strediska Jasná sa dostanete odbočením z diaľnice D1 pri Liptovskom Mikuláši. Na kruhovom objazde nad diaľnicou odbočte na smer Demänovská dolina. Prejdete obec Demänová a pokračujete stále po hlavnej ceste niekoľko kilometrov. Dostanete sa tak až do strediska Jasná – Záhradky kde odbočíte na prudkej pravotočivej zákrute (vpravo sa nachádza parkovisko) doľava na cestu k hotelu Ski. Na tomto mieste bude pre vašu orientáciu upevnený banner bikemagazin.sk. Autom prejdete ešte niekoľko desiatok metrov a zaparkujete ho vyššie pri bungalowoch.

PREZENTÁCIA
Prezentácia sa bude konať v priestoroch reštaurácie AlPacin, ktorá sa nachádza pri vchode do hotela Ski. V čase od 15tej hodiny sa tu bude nachádzať organizátor ktorý vám na základe OP odovzdá všetky náležité materiály:

  • identifikačnú pásku (treba ju mať počas celej doby trvania kempu upevnenú na ruke)
  • lístky na odber stravy
  • tabuľku na označenie bicykla
  • propagačné materiály od partnerov podujatia

UBYTOVANIE
Všetci účastníci kempu sú ubytovaný v bungalowoch, ktoré sa nachádzajú priamo pri dolnej stanici lanovky. Každý bungalow má štyri samostatné izby, dve na prízemí a dve na poschodí. V každej izbe sa nachádzajú tri postele a základné vybavenie. V bungalowe sa nachádza sprcha a WC. Vaše autá môžete parkovať priamo pred bungalowom. V priestoroch bungalowu je prísny zákaz fajčenia a zakladania ohňa!

PROGRAM KEMPU

Štvrtok:
Štvrtok bude hlavne v znamení príchodu učastníkov a inštruktorov, zoznamovaniu sa s prostredím… Prezentácia účastníkov bude prebiehať od 15tej do 19tej hodiny. Prosíme vás aby ste sa pokúsili dodrzať tento čas. Od 19tej bude podávaná večera. Približne o 20tej hodine prebehne stretnutie všetkých účastníkov, predstavenie inštruktorov a predbežné rozdelenie do tréningových skupín. Po týchto krokoch už príde na rad videoprojekcia. Zoznam filmov nájdete na stránkach kempu. Účastníci mladší ako 18 rokov nezabudnite si so sebou priniesť dokument ktorý sme vám zasielali emailom a ktorý musí byť podpísaný zákonným zástupcom.

Piatok:
Čas od 8 do 9tej je určený na zásobenie energiou spoločnými raňajkami. Približne o 9.30 sa stretneme všetci pri dolnej stanici lanovky, prevezmú sa skipasy na lanovku a nasleduje vývoz a tréning podľa tréningových skupín. Tréning bude prebiehať na obidvoch tratiach súčasne. Posledný vývoz sa uskutoční o 15tej hodine. V prípade záujmu a dohody medzi inštruktormi a účastníkmi je možné urobiť si prestávku na obed… Toto nechávame na individuálnej voľbe. Od cca 16tej do 19tej majú všetci čas na očistu tela, ducha aj bajku a relax po náročnom dni. Po 19tej príde na rad zase spoločná večera a videoprojekcia.

Sobota:
Sobotný program je totožný s piatkovým. Zároveň je sobota posledným tréningovým dňom. Jedinou výnimkou je večer kde po videoprojekcii prichádza na radu Riders party.

Nedeľa:
Raňajky sa uskutočnia klasicky od 8 do 9tej hodiny. Nedeľa sa ponesie v znamení záverečného závodu určeného pre účastníkov kempu a pozvané médiá. Účasť na závode je dobrovoľná a kto si netrúfa nemusí sa na štart postaviť vôbec. Na preteky dostanete nové označenie – pamätné štartové čísla. Pre viacerých z vás to budú prvé závody v živote. Preto budeme veľmi radi ak sa ich zúčastníte v čo najväčšom počte. Od 10tej do 12 je čas na posledné tréningové jazdy, na 13.00 je naplánovaný štart prvého pretekára. Kompletný časový rozpis nájdete opäť na stránkach kempu. Pretekari budú rozdelení do kategórií podľa tréningových skupín v akých počas predchádzajúcich dni jazdili. Inštruktori kempu odjazdia svoju exhibičnú jazdu. Závod sa ide iba na jednu meranú jazdu! Časomieru zabezpečuje skúsený tím z VOS-TPK ktorý poznáte aj z iných downhillových podujatí. Počas tohto závodu budú na trati priamo prítomní aj záchranári z Horskej služby. To pre prípad keby sa niekto z vás vyhecoval nad rámec svojich schopností. Po 15tej príde na rad vyhlásenie výsledkov a žrebovanie tomboly. Zároveň všetci dostanete účastnícke diplomy…

Program jednotlivých dní sa môže meniť podľa poveternostných podmienok alebo podla neočakávaných udalostí. V prvom rade preferujeme bezpečnosť účastníkov pred hrdinstvom. Počas celého podujatia vás žiadame o ohladuplnost k prírode aj k vášmu vlastnému zdraviu. Zároveň vás prosíme o striktné dodržiavanie organizačných pokynov.

Na Bikemagazin Summer Campe 07 bude možné si vyskúšať si viaceré záležitosti, napríklad:
Race Bike: Boxster, Dragster FR, Monster EN, Monster AM, Monster HT, CRX a prevodovka ako ukážka.
Specialized: Enduro Expert, Big Hit 3, Demo 7, P3.
KGB: nešpecifikované hardtail modely a odprezentovaný bude aj nový celoodpružený DH model tejto značky
Schwalbe: Muddy Mary

Upozornenie: Od stredy rána už nebude možné nás zastihnúť prostredníctvom emailu ale výhradne na mobilnom telefónnom čísle 0911 633833. Pro­síme vás aby ste si toto čílo uložili pre prípad problémov do svojho mobilného telefónu a volali nám pri prípadných problémoch. Budeme sa snažiť vám v rámci našich možností pomôcť.
Tešíme sa na vás v Bikeparku Jasná Záhradky. Prajeme vám nielen šťastnú a bezproblémovú cestu do Bikeparku.

Generálni partneri: Bikepark Jasná Nízke Tatry, VeloSprint, Bikemania.sk,
Hlavní partneri: Pelikan.sk, Dema, Bikemagazin.sk
Partneri: Belvedere, High Sierra, Sporttour, Maxxis, Shaman Racing, Hayes, Bikemania.sk, Sloger, Rock Machine, PosAm, NS Bikes, Specialized, Bikes UnLtd., Energysport.sk, Devil work.
Hlavní mediálni partneri: Rádio Expres, Xstream, Velo, Dirtbiker
Mediálni partneri: tbb-bike.cz, mtbiker.sk, boardlife, etbikez.com, mtbs.cz, dolekop.com, qq.sk, freeride.cz, freeride-ke.sk, sokolisti.org, eurobike.sk, downhill.sk, styleride.sk, extremnesporty.sk, dh-zone.com

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí