Horsefeathers Kozzy Style - last info

Autor: Keli, vydáno: 2.7.2007

Největší freeridový závod sezóny je za dveřmi, proto je na místě shrnout si základní informace, které se vám budou určitě hodit.

1) Doprava
Z Českých Budějovic směr Kaplice. V obci Kaplice – nádraží před železničním přejezdem rovně směr Český Krumlov a po dvou kilometrech doleva směrem na Dolní Pláně. Šipkami Horsefeathers Kozzy Style budou značeny příjezdy z Českých Budějovic, Kaplice i Českého Krumlova.

Dobrá dostupnost je nejen autem, ale i vlakem. Ze stanice Kaplice – nádraží je to pouhé dva kilometry směrem na Český Krumlov.

Těm, kteří se na Kozí pláně chystají poprvé, doporučujeme pro snadnější orienatci použít interaktivní mapu (viz web závodu, sekce kontakty).

2) Timeline
Čtvrtek 5.7.2007:
12:00 – opening parku
12:00 > 17:00 – konec tréninku

Pátek 6.7.2007:
10:00 > 17:00 – trénink, registrace riderů, akreditace novinářů

Sobota 7.7.2007:
10:00 > 13:00 – trénink, registrace riderů, akreditace novinářů
14:00 – start open kvalifikace
21:00 – koncert kapel Shatter a Sichrhajs, párty

Neděle 8.7.2007:
10:00 > 12:00 – trénink, akreditace novinářů
13:00 – start finálové kvalifikace
15:00 – finále
16:00 – vyhlášení výsledků

3) Registrace do závodu
Závod Horsefeathers Kozzy Style je otevřen všem riderům, kteří se do závodu zaregistrují. Rideři, kteří se přeregistrovali do závodu elektronicky, budou mít v organizátorském stanu připravenu vyplněnou přihlášku do závodu a oproti podpisu dostanou kartu se startovním číslem. Ostatní rideři musí přihlášku do závodu vyplnit na místě. Startovné pro všechny ridery je ZDARMA. U závodníků mladších 18 let je vyžadován podpis jejich zákoných zástupců.

4) Pravidla
Všichni závodníci jsou povinni používat při závodu cyklistickou přilbu, rukavice, chrániče holení, kolen a páteře. Doporučujeme používat cyklistickou přilbu s integrovaným chráničem obličeje a chrániče loktů.

Všechny tři kola (open kvalifikace, semifinále, finále) se pojedou na dvě kola. Každou jízdu bude hodnotit čtyřčlená porota. Hodnotit se bude zejména náročnost vybraných překážek X náročnost triků X styl X plynulost. Všechny jízdy budou ohodnoceny každým z porotců známkou od 0 do 100, přičemž největší možné hodnocení je 100. Z každého kola se bude počítat celkové lepší hodnocení.

Z open kvalifikace bude do semifinále postupovat 15 nejlépe hodnocených riderů. Ti se v něm utkají o možnost postupu do finále s 11 pozvanými pro-ridery. Do samotného finále bude postupovat 10 nejlépe hodnocených jezdců.

Hodnoceno bude prvních 7 závodníků takto:
1. místo – 10.000,–Kč prize money
2. místo – 7.000,–Kč prize money
3. místo – 3.000,–Kč prize money
4.-7. místo – věcné ceny

5) Pohyb po areálu
Vjezd, parkování a stanování v areálu závodu je zdarma. Z kapacitních důvodů budou plochy pro parkování a camp oddělené. Dodržujte, prosím, tento systém. V celém areálu je také zakázáno rozdělávat oheň. Vstup do závodního parku během tréninku mají pouze zaregistrovaní rideři, akreditovaní reportéři, fotografové a kameramani. Vstup do tratě během závodu je povolen pouze akreditovaným fotografům a kameramanům. Všechny ostatní osoby mají do tratě VSTUP ZAKÁZÁN!

6) Akreditace pro media
Akreditace pro media bude probíhat dle časového rozpisu v organizátorském stanu. Každý akreditovaný reportér, fotograf či kameraman dostane kartu, která ho bude opravňovat ke vstupu do závodní tratě. Bez této karty je vstup do závodní tratě zakázán.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí