Horsefeathers Kozzy Style - report a soutěž

Autor: Keli, vydáno: 9.7.2007

Na Horsefeathers Kozzy Style 2007 jsme přijeli s Béďou v pátek v podvečer po předchozích dvou dnech, kdy jsme se váleli v blátě ve Špindlu a na Špičáku. Na Kozích pláních po blátě ani památky, slunečno, prostě parádní počásko. Jedinou chybou byl silný nárazový vítr, který mnoha jezdcům dělal fest problémy. Kozzy nám totiž do svého třetího ročníku povyrostli do větších rozměrů a v kombinaci s větrem, mělo dost jezdců co dělat, aby se nezabila.

Letošní ročník se od předchozích lišil tím, že se jelo na dva dny, v sobotu proběhla kvalifikace do které nastoupilo něco okolo padesáti kousků, někteří to dost hrotili, nervozita velká, někteří v klídku a ve velkým štýlu. Výkony hodnotila čtyřčlenná porota (Keli, Gaspi, Kojc a Schwára) a do nědělní části závodu poslala čtrnáct jmen, které doplnilo jedenáct předem nominovaných stár.





V sobotu večer proběhla tradiční kozí párty, probíhala zhruba takto: rum, pivo, Shatter, rum, pivo, Sichrhajz, rum rum a těžký ráno (pořadí a množství bylo individuální).

V neděli od rána probíhal trénink a v jednu odpoledne vypukla kvalda číslo dvě o postup do super finále. Porota až na Schwáru stejná, toho nahradil Indoš. V superfinále padali už hodně obstojný triky a bylo vidět, že ti co tam jsou, jsou tam právem. Diváků mraky, řvali slušně, nejvíc ale řval Návy, on se vyzná, jeho „polsky bažant“ a „genialna impreza“ budu slyšet i ve spánku. Co kdo zajel se dočtete na jinde, např Tom z FR.cz má poznámek plnej blok, já jsem měl dost práce s porotcováním…

K výsledkům můžu říct jediné, pro někoho jsou možná překvapující, možná očekávané, ale spravedlivé, já jako jeden z porotců můžu říct, že jsme snažili hodnotil tak jak nejlépe umíme, nikomu nenadržovat a ani nikoho nepoškodil. Každý jezdec byl hodnocen v stobodové škále a po součtu bodů od všech porotců byly výsledky velice vyrovnané. O pořadí rozhodovali jednotlivé body. A jako vítěz (v porotě jsme se shodli, že naprosto jednoznačně, i bodový odstup byl mezi prvním a druhým nejvýraznější) se stal loňský vítěz Wojtus Gola, druhý Cruzo, třetí Netro, který do fajnlu postoupil na divokou kartu, s tím, že se buď zabije nebo to zabije.





Komplet výsledky:
1 Wojtus Gola
2 Jan Kříž
3 Jan Netrval
4 Jan Kilinski
5 Láďa Klauz
6 Pavel Schwarz
7 Tomáš Marek
8 Bartosz Obukovicz
9 Filip Kamidra
10 Maciej Ryndziewicz
11 Tomáš Šorejs

Třetí ročník je úspěšně za námi, konečně vyšlo počasí, organizace výborná, pivo Eggenberg stále odporné, rum ožírající, trať lepší.

Dík všem co se na akci podíleli, a příští rok zase.

SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ FOTKU HORSEFEATHERS KOZZY STYLU

Všechny fotky, zařazené do speciální kategorie HSKS07 budou automaticky zařazeny do soutěže. Autoři pěti fotek, které budou mít v den ukončení soutěže nejlepší hodnocení, budou odměněny balíčkem oblečení značky HF – mikina, triko, čepice. Soutěž trvá ode dneška do 22.7.2007. Sa­mozřejmě všechny fotky, které v téhle kategorii budou, musí být ze závodu Horsefeathers Kozzy Style 07

Diskuze

  • anonymní uživatel lux 9.7.2007 v 17:32

    nebylo by i nejaké video?

  • anonymní uživatel plamen 9.7.2007 v 17:37

    Keli ty hade tys mi čórnul fotku dobře ty

  • anonymní uživatel Pupák (pupak.linhart (a) seznam.cz) 9.7.2007 v 18:41

    to bude pokutka za autorský práva hahááá

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 9.7.2007 v 18:56

    Plamen, mas pravdu, na Bozaku vyrovname :)

  • anonymní uživatel plamen 9.7.2007 v 18:58

    né to je uplně v pohodě hlavně žádný vyrovnávání minulej rok sem se s toho vzpamatovával ještě 2 dny :-)

  • anonymní uživatel natro (natro (a) seznam.cz) 9.7.2007 v 20:04

    Mrkněte na : www.vft-video.com/...
    Zatím jen fotky, zítra bude VIDEO!!!!

  • anonymní uživatel natro (natro (a) seznam.cz) 10.7.2007 v 19:05

    VIDEO na: www.vft-video.com/...

  • anonymní uživatel martin 10.7.2007 v 21:30

    příští úterý 17. 7. report z kozz v contestu na óčku. 16:00

  • anonymní uživatel Čárys (seven20 (a) volny.cz) 11.7.2007 v 12:26

    vídeo je třeba u mě : 720.cz/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí