TZ - dirtbiker #48 v prodeji od úterý 12. února

Autor: Keli, vydáno: 9.2.2008

Časopis otevírají tradičně novinky, produkty, recenze a další rubriky včetně dvou nových, to vše v novém kabátu. Prvním článkem je pak letní trip do slunného Řecka, který loni v létě uskutečnil team značky Humdrum za fotografické asistence Roba Trnky.

Jak již naznačuje obálka, zajímavé výlety přes zimu podnikl slovenský sjezdař Filip Polc, který se stále více prosazuje mezi světovou elitou. Filip strávil tři týdny v Ekvádoru a před Vánocemi se vydal ještě na ostrov Réunion, z čehož vznikla obsáhlá reportáž přímo od Filipa.

Velké tažení na německé dirt/street haly provedl bmx team značky Horsefeathers, vše perfektně nafotil Kuba Vlček a zapsal team rider Petr Papoušek.

Michal Maroši se přes zimu nefláká, a tak se může pochlubit svým novým DVD nazvaným lehce kontroverzně „In Chlast We Trust“, o kterém pojednává čtyřstránkový článek doplněný redakční recenzí a spoustou fotek dokumentujících Michalovu loňskou sezónu.

Vertový specialista Jeny Valenta si jde neúnavně za svým cílem stát se rampovým profesionálem světového formátu, což potvrdila jeho účast na X Games v arabské Dubaji, kam ho pozval sám Mat Hoffman, když se s Jenym potkal na exhibiční tour na ostrově Réunion.

Pro příznivce freeridingu připravila redakce DB ve spolupráci s kolegou z Cykloservisu Dušanem Mihalečkem rozsáhlou reportáž o bikeparku v kanadském Whistleru a dvou kempech, kterých se zde během léta Dušan zúčastnil. Pokud se sami do Whistleru chystáte, bude pro vás tento materiál takřka povinnou četbou.

Dva dny před Štědrým dnem se příznivci bmx a především u nás poněkud opomíjené disciplíny minirampa sešli na akci Represent/Adio Winter Celebration of Bmx, kterou pro ně nachystal Vik Plas & spol. Vik se ujal také role reportéra a fotograficky dokumentovali FX a Michal Oškrkaný. Tradiční akcí pořádanou nejdeckou partou je podzimní RB Kemp, kterého se za účelem nejen kvalitního freeridingu, ale i načerpání materiálu na reportáž zúčastnil Zvolouš, s foťáky se po lesích pohybovali bráchové Stoklasové.

Poněkud netradičně pojatý bmx trip zorganizoval šéf předního domácího bmx webu Jára Moravec. Akci nazvanou Little Devil Raise To Fall Jam vám Jára přiblíží vlastními slovy i fotografiemi. Jeden z nejlepších domácích indoor parků pro freestyle bmx/mtb se nachází na „statku“ Petra Krause. Spolu s ním a Standou Drejslem si tu před koncem roku zajezdil na horáku Majkl Maroši a s foťákem „pobíhal kolem“ Adam Maršál. Ten si taky s Petrem Krausem povídal nejen o jeho parku ve stodole, ale i jeho dalších plánech či stavění parků.

Časopis pokračuje klasicky rubrikami bike, profil a trik a vše zakončí Zvoloušovo představení dvou celoodpružených biků, které by měly v průběhu sezóny podstoupit praktický test. Na 112. straně se pak dozvíte něco z toho, co vás čeká příště. Dirtbiker #48 shánějte za nezměněnou cenu 59 Kč/89 Sk.

Diskuze

  • anonymní uživatel Venca (joga.nike (a) seznam.cz) 9.2.2008 v 11:05

    uz ho mam

  • anonymní uživatel Danek_M (moravec.danek (a) seznam.cz) 9.2.2008 v 16:35

    ja ne :D

  • anonymní uživatel prochy 9.2.2008 v 21:50

    ja ho mám taky

  • anonymní uživatel šibů (JakubSibor (a) seznam.cz) 10.2.2008 v 8:38

    ja sem si ho predplatil

  • anonymní uživatel Elvis86 10.2.2008 v 18:36

    kde sa da objednat, predplatit

  • anonymní uživatel lojdysss 11.2.2008 v 15:55

    mam tes uz

  • anonymní uživatel spok 20.3.2008 v 6:29

    proč ten týpek nejede přez ten velkej šutr??
    hned bych měl lepší náladu ---že se nerozsekavam jenom ja :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí