Kalendář závodů WBC 2008

Autor: Keli, vydáno: 11.2.2008

Ahoj všichni.

sezóna se nám kvapem blíží a i termíny závodů jsou víceméně známy. K dnešnímu dni Vám ve vašich diářích chyběly pouze data konání závodů v rámci seriálu WBC (Specialized World Bikerally Championship). Ale i ta už jsou známa, vč. lokalit, de se budou závody konat.

Termíny i místa konání vám posílám v příloze a zároveň bych vás chtěl touto cestou pozvat k jejich účasti. Myslím, že za poslední roky si seriál WBC vybudoval velmi slušnou pověst, o čem svědčí i účast vás, kteří patříte v tomto sportu mezi nejlepší. Máte tak možnost změřit síly mezi sebou na trošku odlišných tratích než je tomu u klasického sjezdu či fourcrossu.
Ale především vaše účast je velká motivace pro ostatní závodníky, pro které jsou tyto závody organizovány, zejména pak pro ty nejmladší a začínající bikery.

Kalendář závodů pro sezónu 2008
neděle 27. dubna Zlín
sobota 10. května Podkopná Lhota
neděle 8. června Fryšták
sobota 26. července Podhradí
sobota 6. září Otrokovice
neděle 5. října Myjava (Slovensko)
úterý 28. října Smraďavka

O termínech vás informuji jak nejdříve to šlo, aby jste pokud to váš čas a zdraví dovolí, si tyto termíny mohli předem rezervovat.
Budu se těšit na společné setkání na závodech WBC. Některé závody se kryjí, dělali jsme maximum vyjít vstříc všem místním závodům ale ne vždy to jde.

Všechny informace budou během pár dnů již na webu www.wbcrally.com

Jinak pro případné dotazy jsem k dispozici na tel.: 777 823 461.

Přeji vám všem hodně zdraví a sportovních úspěchů.

Tomáš Musilza
sdružení WBA

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí