MojeKolo

Westige Avg Sprint DH Cup 2008

Autor: Keli, vydáno: 18.3.2008

Bratři a sestry, kamarádi, sympatizanti, přátelé…
Sníh pořádně ani nestihnul napadnout a už je zase fuč a na kopci u přehrady už se zviřátka nemůžou dočkat až se dolekopcom spustí první závodník. Ano, již šestý ročník sprintování z kopce se nezadržitelně plíží a právě tady najdete první info na co se můžete 3 – 4. května těšit.

Jako pokaždé se jedná o sjezdový závod pro širokou veřejnost (tzn. není potřeba žádná licence). Pojede se opět dvoukolově a to na dvou různých tratích. V sobotu bude probíhat neoficiální trening (bez jakéhokoliv bezpečnostního zajištění a na vlastní riziko) a v neděli pak ostrý start této oblíbené jarní „klasiky“. Samozřejmostí je tu možnost kempování u přehrady, kdo má licenci může i rybařit. Kdo nemá může se dívat! V neděli se pak můžete těšit na pořádnej přísun muziky podél trati, pivíčko, klobásku. Prostě vše potřebné pro jupííí prožitej víkend na světě.

Pro letošek se staly generálním partnerem závodu f. Westige a její kompletní výbava na SNB. A dále softwarová f. AVG . Samozřejmě v jednání jsou i další sponzoři, kteří vás za perfektní výkony odmění náloží cen. Mediálními partnery jsou „dolekopcom“ a „tbb“.

Veškeré informace jako jsou propozice, přihláška čí fotky z loňského ročníku najdete na ofiko webu či na Sokolisti.org . Na webu je i on-line přihláška , kde se můžete zaregistrovat i s fotkou a informovat nás i ostatní závodníky na koho se můžem těšit.

První květnový víkend se bude v Náměšti sprintovat z kopce a bude to jako vždy značně odvázané…

Bejku ZDAR Sokolisti

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí