FREESTYLE GAMES 2008

Autor: PR, vydáno: 17.4.2008

Tato akce, kterou chystáme do BRNA, haly RONDO na 26.4 2007 je připravována pro všechny zájemce i aktivní sportovce ve Freestyle na kolech BMX, MTB, zájemce o flatland, jízdu na skateboardech i inline bruslích.

Jedná se o druhý díl otevřeného festivalu freestylových sportů v hale.
OTEVŘENÝ – znamená, že každý, kdo se přihlásí nebo přijde v tento den do haly a zaregistruje se pro danou disciplínu, může během dne trénovat a případně i soutěžit o zajímavé ceny.
FESTIVAL – znamená, že se jedná o přehlídku více extrémních sportů na jednom místě.

Co se bude v hale odehrávat?

1. Na ledové ploše, přikryté palubkami bude připraven park (viz mapka) pro freestyle BMX , kde budete moct natrénovat a potom před porotou a diváky bojovat o divokou kartu na večerní závod. Soutěží se o hodnotné ceny sponzorů ( kolo, MP3, značkové oblečení atd.) Těchto pět postupujících z odpolední soutěže se při večerním programu FREESTYLE SHOW utkají s našimi i zahraničními profíky. Vítězná trojice si rozdělí PRIZE MONEY 1000 Euro. Takže všichni, kdo něco na kolech BMX umíte, neváhejte a přihlaste se k účasti na akci. (Jak na to se dočtete níže…..)

2. Vedle streetového parku bude nachystán DIRT JUMP pro MTB, což bude další soutěžní disciplína pro ty, kteří to umějí a chtějí se ukázat. Průběh i ceny budou podobné jako FREESTYLE BMX nahoře, tzn. Že nejlepších postoupí s horkou kartou do večerní soutěže mezi profíky. I zde jsou nachystány PRIZE MONEY 1000 Euro pro vítěznou trojici. Takže ani vy, kdo si chcete dobře zaskákat, případně něco vyhrát neváhejte s přihláškou. (Jak na to se dočtete níže…..)

3. Zbývající prostor vyplní menší park pro SKATEBOARDY a INLINE BRUSLE, kde si můžete zajezdit a kde se také bude trochu soutěžit o zajímavé ceny. Vezmi svůj skejt nebo brusle a přijď si zajezdit. Nejen v hale i v jejím okolí bude možnost vyřádit se. Při večerní FREESTYLE SHOW se pak můžeš podívat mimojité na exhibici v těchto sportovních disciplínách. (Jak na to se dočtete níže…..)

4. Prostor se najde také pro FLATLAND, pro laiky krasojízdy na kolech BMX. Stejně jako předešlí zde můžeš volně jezdit a předvést svoji dovednost a um. Pokud jsi propadl této disciplíně neváhej, přihlas se, vezmi kolo a přijeď 26.4. do haly RONDO v Brně. I vy se můžete těšit na zajímavé ceny a suvenýry za své výkony. Při večerní FREESTYLE SHOW se pak můžeš podívat mimojité na exhibici FLATLANDU. (Jak na to se dočtete níže…..)

JAK NA TO?

Co udělat pro to, abys mohl v Rondu soutěžit nebo se aktivně zúčastnit ?

  1. Najdi si přihlášku na tuto akci ( www.freestylegames.cz), vyplň ji a odešli zpět e-mailem. Pokud bude přihláška přijata, dostaneš zprávu, s potvrzením tvé účasti na akci.
  2. Pokud je Ti více než 18 let, přijdeš do haly na akreditaci a tam přihlášku podepíšeš na místě, dostaneš poučení a vybavení pro možnost účasti a dále se budeš řídit podle pokynů pořadatelů.
  3. Pokud jsi mladší 18ti let můžeš poslat přihlášku e-mailem také, ale protože ji musí podepsat tvůj zákonný zástupce ( rodiče ), vytiskni si ji, nechej doma podepsat a na akreditaci ji přines a odevzdej. Ostatní je pak už stejné pro všechny.
  4. Pokud s sebou budeš mít kolo, nezapomeň si na jeho zabezpečení vzít nějaký zámeček a lanko. V průběhu dne bude možnost uložení do „šatny“, ale venku budou určena nehlídaná místa pro odstavení kol, kde si ho budete moci zamknout. Do haly bude mít vstup s kolem pouze zaregistrovaný soutěžící.
  5. Skateboardy a brusle lze v průběhu dne nosit do haly, ale pohybovat se na nich lze jen na ploše nebo pře halou na ochozu.
  6. Vstupné do haly na denní akci, tj. od 8.30 – 16.00 je pro všechny ( soutěžící i diváky) 100,– Kč
  7. Po 16.00 hod. je třeba opustit halu z důvodu přípravy na večerní FREESTYLE SHOW. Program bude pokračovat na ochozech haly RONDO do 17.00 hod., kdy budou otevřeny vchody na večerní show pro diváky. Program na ochozech skončí kolem 18.00 hod., kdy začíná program večerní show v hale.
  8. Vstupné na večerní program FREESTYLE SHOW je pro všechny 250,– Kč pro dospělé, 200,– pro děti do 150cm.
  9. Denní program a především večerní show bude doplněna exhibicí všech disciplín a velkou exhibicí FREESTYLE MOTOKROSU v čele s Petrem Kuchařem, který pro vleklé zranění už dlouho nikde neskákal. Kromě jiného má za sebou jako jediný podařené backflipy v brněnském Rondu, které je pověstně nízké. Spolu s Kuchtou budou skákat nově i pitbikaři. Určitě se máte na co těšit.
  10. Pokud máš co ukázat PŘIHLAS SE I TY!!!

Diskuze

  • anonymní uživatel zelinar (www.extremeriders.eu) 17.4.2008 v 16:41

    jedu, mam kolo, mam cas ,nemam tryk

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí