Westige AVG sprint DH se plíží...

Autor: Tygr, vydáno: 21.4.2008

Ano ano, již za pár dní tu bude 4. květen a to je letošní termín jarní DH „klasiky“ v Náměšti nad Oslavou. Po celý víkend budou obě tratě patřit všem kdo maj rádi lítání dolekopcom a na vás všechny už se Sokolisti moc těší.

Program DéHá vejkendu bude asi následující. Již v pátek bude možno zakempovat na pláži u přehrady a zahájit tak neoficiální trenál. Tratě budou krom závěrečných skoků kompletně k dispozici a odpoledne pak bude vodpaněna i cílová big láfka. Trenink bude bez jakéhokoli zabezpečení a na vlastní riziko, takže v klidu, ať není ňákej zbytečnej průser. Večer pak záleží jen na vás co podniknete. Grilovačka na pláži, hospůdka či můžete s Pepem a spol vyrazit do místních „nočních podniků“ provjetrat místní čičinty. Všechny už se na vás moc těší!!!

Pokud vše klapne, připravíme pro vás v jednom klubíku malou bikepárty s promítáním nejenom bike videjí a společně se prokoušeme ke dni D.

A je tu neděle a klasika jako každý rok. Do 12h ofiko trenál s plným zabezpečením a o půl 1 start prvního kola. K tomu mjuzik, pivíčko a spousty zábavy.

Jak sem psal výše, na plaži je možno kempovat. Jen vás prosím o udržování pořádku a hlavně se snažte místo využít co nejůsporněji, aby se vás tam vešlo co nejvíce. Pokud chcete využít raději služeb místních hotelijérů tak mrkněte sem http://www.sokolisti.org/ubytovani.php .

Pokud se do Náměště chystáte, budem rádi když se nám nezávazně přihlásíte na našem dh webu http://downhill.sokolisti.org/2008/ . Hodně nám to ušetří čas při prezentaci. Jezdci, kterým nebude v den startu 18 roků a nebudou mít s sebou rodiče prosíme, vemte si od nich lístek s textem: Souhlasím s účastí mého syna (jméno a datum narození) na závodu Westige AVG sprint DH 2008 a plně přebírám zodpovědnost za případné zranění. (jméno rodiče a podpis). To nám pak předáte při prezentaci. Díky!

Více informací najdete na déhá webu http://downhill.sokolisti.org/2008/ nebo můžete napsat Tygrovi na icq: 150 878 162 nebo mail: tygr@sokolisti.org a nebo mi můžete crnknout na fén: 731 159 282.

A tady http://www.sokolisti.org/nahledy.php?… najdete aktuální fotky po úklidu trati!

Těšíme se na vás… Sokolisti

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel benny ( www.x-biker.net) (hovno55 (a) seznam.cz) 21.4.2008 v 13:06

    Ty brdo přijet tam už v pátek, a kempovat tam, tak už bych asi nebyl schopný v neděli odjet závody, byl bych nejspíš po smrti:D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí