Westige AVG sprint DH last info...

Autor: PR, vydáno: 29.4.2008

Westige AVG sprint DH & last info…

Řečeno a napsáno již bylo asi vše. Tak už jen stručně o tom co na vás tento vejkend v Náměšti čeká. Downhillovej vejkend začne již v pátek, kdy sem začnou najíždět první kempaři. Louka u přehrady je vám k dispozici, ale ještě jednou vás porosím, auta nechte jen na přilehlých cestách. Nerad bych si dělal na radnici zlou kref. V sobotu dopoledne se začne budovat cílová lavka a gap a odpoledne již budou obě tratě kompletně k dispozici pro volnej tréning. Můžete zde otestovat i biky Specialized, jež vám bedzplatně zapůjčí jeden ze sponzorů TBB Bike Brno. A od 16 do 18h bude možnost se registrovat a ušetřit tak čas v neděli. To vše na rybářské chatě nad pláží. Váš doprovod se může věnovat třeba rybaření, může vyrazit na řetězák a labutě nebo může jít omrknout automobilové závody do vrchu.

Na sobotní večer jsme pro vás připravili Extrémní večírek v klubu Sauna. kterej najdete v centru na Masarykově náměstí asi 100m od kruháče směr náměstí. Promítačka bike a snb videí, pívo, kořalky a zábava jak kdo chce. Vstup volný a start ve 21h. Další možnosti sobotní večerní zábavy jsou klub Paradox a Monaco a do obou vás rád doveze taxik, stačí vytočit číslo 603493633.

A je tu neděle! Od 8 do 11h prezentace. Od 9h do 12h oficiální tréning se zabezpečením. A od půl 1 start prvního kola. Stále se můžete přihlašovat na DH webu http://downhill.sokolisti.org/2008/ , kde najdete i další informace.

A díky štědrým sponzorům je o co závodit. Absolutní vítěz získá fungl novou fošnu Westige! Nejrychlejší junior se může těšit na kompletní nejen SNB chrániče Westige! A na vítěze obou kategorii čekají ceny jako přilby, páteřáky Westige, originál anti virus od AVG a další ceny od této softwarové firmy. A další a další ceny od sponzorů http://downhill.sokolisti.org/…partneri.php této akce.

Počasí je od Zákopčaníka vobjednaný a všichni už se na vás moc těšíme…
Sokolisti

Diskuze

  • anonymní uživatel Afro 29.4.2008 v 16:06

    fosna a ostani propriety pro viteze jsou momentalne u me v pokoji :-)) a vypadaj fakt dobre :-D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí