GT/PEMM BRNO dirt jam - last info

Autor: PR, vydáno: 29.5.2008

Zdarec lidi!

Původně jsem vám chtěl naservírovat fota perfektně upravenýho parku, aby jste se měli na co těšit, ale poslední 3-denní „deštík“ nám to trochu spláchl, takže momentálně to ještě ladíme.
Novinka je, že jsme zavedli registraci. Není to povinné, ale z organizačních důvodů mnohem lepší než to řešit na místě. Navíc pro vás bude nachystáno občerstvení, takže se aspoň vyhneme tomu, že by na někoho nezbylo. Formulář najdete zde. Vyplněnou přihlášku pošlete mailem na dirt.bastr@email.cz.

Takže co na vás čeká? Předně perfektně upravený park s řadou pěti velkých dirtů, malou řadou o třech skocích, step-up, 2× wallride, lavice, subbox, spina, atd. Zázemí pod stany od GT a Meatfly, kde bude pro pohodlíčko nachystáno mega Wegett pytlů, technické zázemí a občerstvení zdarma (pouze pro jezdce). Pro fotografy a videomastry karavan.

Prize money 20.000, -Kč pro kategorie bmx a mtb (1.místo 7.000,– Kč, 2.místo 3.000,– Kč, 3.místo Wegett classic), prize money pro kategorii junior 5.000, -Kč (1.místo 2.500,– Kč, 2.místo 1.500,– Kč, 3.místo 1000,– Kč), dále věcné ceny od GT, Meatfly, Tbb-bike, Maxxis, Vans a Da bomb.

Trénink začne v 10.00 příjezdem sanitky a kvalda je plánovaná na 13.00, ale zřejmě se to upraví podle počtu startujících. Finále zhruba od 16.30. Ubytování si můžete pořešit na www.autocampobora.cz , kde bude i menší afterparty. Lze tam stanovat nebo bydlet v bungalovech.

Dirtpark Brno Bystrc najdete pod Štouračovou ulicí. Autem se tam dostanete po výpadovce z Bystrce směrem na dálnici, 200 metrů za světelnou křižovatkou doprava na panelku (bude označeno). Bohužel u dirtparku není prostor pro parkování, takže po vyložení potřebných věcí si budete muset přeparkovat na velké parkoviště nad Štouračovou ul.
Když přijedete tramvají, tak si hlídejte zastávku Ondrouškova (předposlední zastávka, tramvaj č.1 a 3), od tam bude cesta značena.

Pokud se chystáte dojet zatrénovat tento víkend, tak počítejte s tím, že se v parku bude pracovat, takže ne úplně všude se bude dát lítat.

Peťan B.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel bikesek (bikesek (a) seznam.cz) 30.5.2008 v 14:30

    Cau,chci se zeptat kdyz bych to chtel prijet fotit, jestli je potreba nejaka akreditace nebo jak je to udelany, abych moh fotit po celym parku a ne pouze z divackejch mist,diky

  • anonymní uživatel petan (petanborek (a) seznam.cz) 30.5.2008 v 22:48

    Zdarec! pokud budete chtit někdo fotit,tak se stavte k registraci jezdců.p.

  • anonymní uživatel Barell 31.5.2008 v 9:16

    Aby nebylo víc fotografů, než jezdcu :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí