Bikemagazin SC 08 - last info

Autor: PR, vydáno: 24.6.2008

Vážení účastníci, už zostáva iba niekoľko dní, či skôr hodín, do začiatku Bikemagazin Summer Campu 08. Prečítajte si niekoľko posledných riadkov pred vašim odchodom. Pokiaľ nie ste účastníkmi kempu ale by ste si chceli zajazdiť na testovacích bajkoch GT, Giant a Specialized, využite sprievodnú akciu VELOsprint Demo Day!

ŠTVRTOK 26.6.2008
Ako do Jasnej
Najjednoduchšia cesta do bikeparku Jasná Nízke Tatry je odbočením z diaľnice D1 pri Liptovskom Mikuláši. Odbočíte na kruhovom objazde nad diaľnicou na smer Demänovská dolina a budete pokračovať stále po hlavnej ceste. Centrum kempu je situované pri hoteli SKI, čo je zároveň aj dolná stanica lanovky Jasná-Záhradky. Odbočka k hotelu sa nachádza na prudkej pravotočivej zákrute. Na pravej strane je veľké parkovisko, odbočíte však na cestičku doľava a pôjdete vyššie. Parkovanie je možné priamo pri bungalowoch kde budete ubytovaný. Ak to bude možné, označíme toto miesto reklamným pútačom alebo vlajkou.

Prezentácia
Po príchode do strediska zamierte do reštaurácia Al Pačin, ktorá sa nachádza bezprostredne vchodu do hotela SKI. Prezentácia bude prebiehať od 15.00 hod. Pri prezentácii obdržíte okrem reklamných predmetov našich partnerov aj pamätné tričko, energetický nápoj Red Bull, hudobné CD Progress Your Mind, pernamentku na lanovku, tikety na odber stravy, ID kartu… Po zaprezentovaní si prevezmete kľúče od ubytovacích priestorov na recepcii hotela SKI.

UPOZORNENIE: Podľa situácie bude možno prezentácia účastníkov presunutá priamo do hotela SKI, do miestnosti hneď vedľa recepcie!!!

Pokiaľ ste ešte nedovŕšili vek 18 rokov nezabudnite si priniesť prihlášku podpísanú Vašim zákonným zástupcom ktorú sme Vám zasielali poštou!!!

Večerný program
Od 19tej hodiny sa bude podávať večera. Večera, a rovnako aj raňajky, sa podávajú v reštaurácii AlPačin. Večerný program každého dňa sa odohráva taktiež v reštaurácii AlPačin. Oficiálny program sa začína približne o 20.00 otvorením kempu. Postupne prejdeme k predstaveniu inštruktorov, rozdeleniu účastníkov do tréningových skupín, oceníme najlepšieho inštruktora minulého roka…

Po ukončení oficiálneho otvorenia kempu bude prebiehať videoprojekcia. Zoznam filmov, ktoré máme k dispozícii je na webstránke kempu.

PIATOK 27.6.2008
Každý deň kempu začíname raňajkami v AlPačine. Raňajky sa podávajú od 8.00 hod. Po raňajkách nasleduje príprava na tréning. O 10.00 začíname s vývozom lanovkou na hornú stanicu lanovky. Praktický tréning prebieha až do 16.00. Každá tréningová skupina jazdí samostatne pod vedením svojho inštruktora. Rýchlosť a postupnosť výuky usmerňuje podľa situácie zodpovedný inštruktor. Pokiaľ potrebujete prestávku v jazdení, oznámte túto skutočnosť Vášmu inštruktorovi. Rovnako je na dohode v skupine aj obedná prestávka… Nejazdite sami! V lokalite Jasná Nízke Tatry platia prísne predpisy pohybu mimo vyznačených tratí, preto Vás žiadame aby ste nejazdili mimo tratí. Po 18tej hodine sa opäť podáva večera a nasleduje videoprojekcia. V prípade že to bude možné, budeme premietať aj zábery natočené kameramanmi v daný deň.

SOBOTA 28.6.2008
Sobotný program tréningového dňa je totožný s piatkovým. V sobotu po večeri prebieha registrácia účastníkov na nedeľný záverečný závod. Obdržíte štartové číslo s ktorým budete v nedeľu jazdiť. Účasť na závode je nepovinná. Boli by sme však radi ak by ste sa zúčastnili. Motiváciou by mohla byť aj špeciálna cena do tomboly – rám DunCon Cocker v hodnote viac ako 10.000,– Sk, ktorý bude môcť získať iba účastník záverečného závodu.

NEDEĽA 29.6.2008
Nedeľný program začína opäť raňajkami, líšiť sa však bude ďalším dianím. Pokiaľ sa na závod neprihlásite, máte možnosť využiť deň podľa svojich predstáv a jazdiť budete bez inštruktorov (tí sa v needľu ráno účastnia tlačovej besedy s novinármi) svojim vlastným tempom a po tratiach ktoré Vám budú najviac vyhovovať.
Ak sa rozhodnete nastúpiť do závodov, môžete do 12.00 voľne trénovať. Štart pretekov je o 12.00, preteky sa budú jazdiť na trati pod lanovkou. Počas pretekov bude downhillová trať pod lanovkou vyhradená pre pretekárov.

UPOZORNENIE: Pravdepodobne v nedeľu bude prebiehať tak ako minulý rok (vtedy to bolo v sobotu) závod v behu do kopca. Počas trvania závodu, tj cca tak hodinku nebude možné odbočiť na downhillovú trať. V sobotu večer pred videoprojekciou budú podané presné informácie. Závod bude plne zabezpečený – prítomná bude horská záchranná služba, profesionálna časomiera, traťoví komisári, kreslo pre vedúceho jazdca kategórie, pripravené sú stupne víťazov, poháre pre víťazov, šampanské… Pokiaľ ste sa doteraz žiadneho závodu nezúčastnili, bude to pre Vás jedinečná a nová skúsenosť. Štartovať budete v kategórii, ktorá je príslušná Vašej tréningovej skupine. S inštruktormi si v exhibičnej kategórii zajazdí aj niekoľko pozvaných jazdcov z popredných downhillových tímov. Svoju kategóriu budú mať aj zástupcovia médií.

V nedeľu bude zároveň prebiehať sprievodná akcia VELOsprint Demo Day. Každý návštevník strediska, teda nielen účastník kempu, si bude môcť zadarmo zapožičať a vyskúšať bicykle značiek GT, Specialized a Giant. Pozvite svojich známych a kamarátov!

Okrem povzbudzovania pretekárov v závode tak budú mať možnosť zajazdiť si na špičkových strojoch spomínaných značiek.

Predbežný zoznam bicyklov (v zátvorke je veľkosť):
Giant: Glory DH (M), Reign X1 (M), Trance X2 (M), Trance 2 (M), Anthem 1 (M), + pribudnú k nim Trance X3 (L), Reign 2 (M) a Trance 2 (M).
Specialized: Demo 7 (M,L), BigHit (S,M,L), SX Trail (M,L), Enduro (L), Epic (M), FSR XC (L)
GT: zoznam nebol špecifikovaný

Približne 30 minút po dojazde posledného pretekára bude nasledovať záverečný ceremoniál. Okrem víťazov jednotlivých kategórií vyhlásime aj najtalentovanejších jazdcov jednotlivých kategóríí, vyhlásime a rámom Devilwork oceníme Devil of the Camp, rozdáme zostávajúce ceny v tombole.

Nasleduje už iba oficiálne ukončenie kempu, odubytovanie účastníkov a cesta domov.

Na záver ešte niekoľko heslovitých informácí:
- Jazdí sa všetkých poveternostných podmienok. Náležite sa pripravte.
- Neriskujte, nepreceňujte svoje sily a nepodceňujte terén.
- Nejazdite sami, nejazdite mimo vyhradených tratí.
- Rešpektujte pokyny organizátorov a inštruktorov.
- Správajte sa slušne k ostatným návštevníkom strediska.
- V prípade že budete mať akýkoľvek problém, kontaktujte najbližšieho organizátora ktorý sa Vám pokúsi pomôcť.
- Počas kempu bude k dispozícii zdarma odborný servis . Servis je bezplatný, náhradné komponenty však treba zaplatiť.
- Vo výstavných/pre­dajných stánkoch našich partnerov bude možné zakúpiť rôzny tovar za špeciálne akciové ceny, vezmite si dostatočnú hotovosť.
- Prečítajte si tento článok: www.bikemagazin.sk/…er-camp.html

Veríme že Bikemagazin Summer Camp 08 bude pre Vás vynikajúcim zážitkom, o čo sa zo strany realizačného tímu budeme snažiť v maximálnej možnej miere. Tešíme sa na Vás v stredisku Jasná Nízke Tatry 26.6.2008. po­drobnejšie informácie nájdete na webstránke http://kemp.bikemagazin.sk.

Bikemagazin Summer Camp 08 podporujú:
Generálni partneri: Red Bull, Jasná Nízke Tatry, VELO sprint, Bikemania.sk
Hlavní partneri: Dema, BikesUnLtd, Pelikan.sk, Sloger, Slovkolex
Partneri: Devilwork,LiBIKE, Dainese, Maxxis, Novatec, Hayes, Straitline, Transition, Santa Cruz, Rock Machine, NS Bikes, Schwalbe, Magura, Focus, SloMBA, 661, R.S.P., Sunline, PosAm, Rann, Remerx, Belvedere, Kaktus Bike
Hlavní mediálni partneri: Rádio Expres, Velo, MTB Free Ride, Dirtbiker, Bikemagazin.sk
Mediálni partneri: Dolekop.com, Downhill.sk, TBB-Bike.cz, MTBiker.sk, ETBikez.com, Freeride-Ke.sk, QQ.sk, Extremnesporty.sk, Styleride.sk, MTBS.cz, Freeride.cz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí