Meatfly foto/video premiere night

Autor: PR, vydáno: 2.9.2008

13. září to bude ve večerních hodinách v holešovské kavárně Central a Drive klubu veselé. Pepa Mrázek a Honza Hanačík si pro Vás nachystali výstavu fotek, premiéru bikového videa The New Generation 2 a koncert skupiny Szkrat.

Start akce bude v 21:00 v místní kavárně Central, která se nachází na kruhovém objezdu v budově kina Svět.

V kavárně si budete moci prohlédnout vybrané fotografie Pepy Mrázka, z jeho putování s fotoaparátem po závodech, či fotoshootingu v zajímavých lokalitách. Hlavním tématem nebudou jen kola a to jak si to na nich dokážeme užívat, ale půjde tam také o přírodu, ve které se na nich pohybujeme.

Po naladění fotkami na správnou bikovou vlnu to spustí Honza Hanačik se svým videem The New Generation 2, máte se na co těšit. V 7 profilech a bonusech nám přinese atmosféru adrenalinové jízdy přímo do Drive klubu. Jako první se podíváme na Skalku spolu s Pavlem Cahou, následovat bude prohlídka Špindlerova Mlýna a Vršatce s Honzou Sedláčkem a do Zlína nás zavede Radek Fišer. Poté se vrátíme na hliněné kopečky s Michalem Hajtrem a Kubou Kalinou a Martin Hoferek nám ukáže, že na Hostýn se nejezdí jen za známým poutním místem. Další profil bude věnovaný celé skalce crew. Na konec zjistíme zda je rychlejší Michal Červenka, nebo David Pala.

Těšíme se na Vás a musím také poděkovat sponzorům Meatfly.cz, Tbb-bike.cz, asp-bikeshop.cz, evo-bike.eu a bikehazard.cz

Trailer k videu: http://www.pinkbike.com/video/24253/

Ukázka z videa: http://www.pinkbike.com/video/36468/

Video k dostání: http://www.asp-bikeshop.cz/index.php?…

 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kubik [Drink Milk][IP:62.240.163.34] ([Transition bike,yamat-sport,bb ,evo-bike.eu]) 2.9.2008 v 15:53

    uz se tesim :)

  • anonymní uživatel Kolda ml. (www.manobike.com) 2.9.2008 v 21:58

    Bude luxusní akcička... taky se těším....

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí