Propozice: Meatfly AVG sprint DH 2009

Autor: Tygr, vydáno: 17.4.2009

Jaro je v plném proudu a již klasicky k němu patří sjezdové závody v Náměšti nad Oslavou. Sprint DH cup se pro letošek stal součástí třídílného seriálu Meatfly DH cup 2009 a na místních dvou tratích se tu 2. května pojede finálový závod. Předchozí dva se jely ve Strážovicích u Kyjova a v Hradci nad Moravicí o nichž se můžete dočíst na webu seriálu.

Jako vždy se bude v Náměšti závodit na tratích nad místní přehradou, jež jsou plné uměle vytvořených nástrah v podobě klopenek a skoků. Start i cíl mají obě tratě totožné a dolekopcom jsou vytyčeny v délce cca 500m. Loni tu na obou tratích dosáhl nejlepších výsledků Petr Tlustoš z Brna a s časy 00:40:65 a 00:53:23 se stal mistrem místního kopce. I letos se můžete těšit na kempování u místní přehrady. Samozřejmostí je bufet s pivíčkem a jinejma dobrotama a nebude chybět i celodení nášup muziky. To vše pro vás připraví místní Bikeklub Sokolisti.

Přihlásit se může každý kdo splní níže stanovené propozice. A k účastí není nutné žádné licence. Stejně tak není potřeba mít odjeté předchozí dva závody a přihlásit se tak může opravdu každý. Ti co jedou celý seriál si tu samozřejmě vyjedou body do celkového hodnocení a to tu také bude vyhlášeno. Můžete se přihlásti i on-line a ušetřit nám i vám práci při prezentaci.
Přihlašovat se můžete ZDE.

Sjezdový víkend tentokrát začíná již v pátek 1. května volným tréningem bez zabezpečení, kdy bude ještě probíhat doladění obou tratí a jejich a maximální zabezpečení a ježdění tu bude opravdu jen na vlastní riziko. Večer pak klasická kempovačka na pláži a přilehlém okolí a v sobotu 2. května vše vypukne ostrým race day. Do 12h se tu může volně trénovat na vytyčené a zabezpečené trati a ve 12:30 bude spuštěno první ostré kolo. Po jeho odjetí proběhne spočítání výsledků, krátká pauza na seřízení strojů a následuje hned kolo druhé. A hned po něm slavnostní vyhlášení celého seriálu.

Více se o akci dozvíte na ofiko webu Meatfly AVG sprint DH kde najdete i výsledky předchozích ročníků a obsáhlé fotogalerie. Videjko z loňského ročníku můžete smotnout na youtube.com.

Bikeklub Sokolisti se na vás všechny už moc těší…





PROPOZICE

Pořadatel: TJ Sokol Náměšť nad Oslavou – Bikeklub Sokolisti

Místo konání: DH trať Náměšť nad Oslavou (okr. Třebíč), sjezd z dálnice D1 – Velká Bíteš. Areál leží u místní přehrady Žleb – mapka (soubor JPG, 150 KiB)

Termín konání: 1. – 2. května 2009 (v pátek volný trénink, v sobotu závod)

Prezentace: V pátek od 16.00 do 18.00 hod., v sobotu od 8.00 do 11.00 hod. v cílovém stanu. Doporučujeme přihlásit se předem on-line na našem webu – ušetříte tak čas při prezentaci sobě i nám.

Vyhlášené kategorie: Muži Open (elite) – 19 let a více, Junior – od 15 do 18 let, Naděje – od 10 do 14 let, Ženy – bez rozdílu věku.

Volný trénink: V pátek celý den, v sobotu do 12.00 hod.

Závod se jede na 2 kola ve dvou různých tratích s totožným startem a cílem.
Pořadí na výsledkové listině určuje součet časů z obou jízd.

Start 1. jízdy: 12.30 hod. V případě velkého zájmu jezdců se první jízda stává kvalifikací pro jízdu druhou, do které postupuje nejlepších 100 z prvního kola.

Startovné: 200 Kč (platí se na místě při prezentaci)

!!! Každý jezdec se závodu účastní na vlastní nebezpečí a pořadatel nezodpovídá za jákékoliv zranění či zničení kola. Povinnou výbavou je přilba a rukavice s dlouhými prsty (doporučujeme i chrániče ostatních částí těla a integrální přilbu). Závodníci mladší 18 let musí mít na přihlášce podpis rodičů či zákonného zástupce!!!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kubik [Drink Milk][IP:62.240.163.34] ([Transition bike,yamat-sport,bb ,evo-bike.eu]) 17.4.2009 v 0:35

    hell yea

  • anonymní uživatel Switch z Brna [Koloshop Team.cz] (switchcz (a) bikerider.com) 17.4.2009 v 14:30

    těším se

  • anonymní uživatel Jenda 17.4.2009 v 14:54

    Ou yes! Těšim se jak malej Jarda =D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí