Propozice: Bike and Water 2009

Autor: Gotia, vydáno: 17.6.2009

Zima je za námi, jaro neproběhlo a tak si můžeme užívat čas kraťasů a slunečních brýlí. Léto je tady a sním i extrémní závody ve skoku na kolech a koloběžkách do vody BIKE AND WATER. Závody se uskuteční tradičně první prázdninovou sobotu, která letos vychází na datum 27. června 2009. Závody proběhnou v prostoru zatopeného lomu „pod Lipinou“ ve Šternberku. Vstup je samozřejmě jako u předchozích ročníků zdarma.

Program závodů zahájíme ve 13.00 hodin, kdy odstartujeme první kolo. Riders trénink bude zahájen už od 10. dopolední, takže pokud byste nemohli dospat, rozhodně bude co k vidění. V letošním roce bude stejně jako loni závod rozšířen o kategorii koloběžek. Budete tak mít možnost kromě skokanů na kolech shlédnout i umění méně profláknuté kategorie na dvou kolech. Aby byl závod zase o něco extremnější, rozjezdová věž opět nabere na výšce. Skokani tak budou poletovat o něco výš a dál, než tomu bylo loni. Pro závodníky máme připravené ceny od sponzorů za 40 000Kč, takže motivace k extremním výkonům je zajištěná.

Pokud byste dostali chuť se zabavit i něčím jiným než pohledem na létající muže, můžete si hodit frisbeečkem, skouknout trialovou exhibici, vyzkoušet si spinning pois při žonglovacím workshopu. Novinkou bude natažená slackline a nafukovací skákadlo Pirát pro nejmenší. V prostorách lomu bude samozřejmě zajištěno občerstvení na bárku, kde si můžete dát nealko, pivko nebo okřídlenou energii. Hudební produkci obstarají djs v old school gangsta štýlu. Jména vítězů 4. ročníku závodu BIKE AND WATER v kategoriích bike a scooter se dozvíme okolo 17. hodiny.







Propozice BIKE AND WATER 2009:

DATUM: sobota 27. června 2009

MÍSTO KONÁNÍ: Šternberk, zatopený lom „pod Lipinou“

DISCIPLÍNA: Freestyle – skoky do vody

KATEGORIE: Bike, Scooter (koloběžky)

PŘIHLÁŠKY: zaslání vyplněného dotazníku do 26.6.2009 (ke stáhnutí na http://www.bikeandwater.com/zavody.htm ) na honza@bikeandwater.com nebo na místě v den závodu 10 – 12 hodin

TRÉNINK: 10 – 13 hodin

REGISTRACE: na místě 10 – 12.30

START ZÁVODU: 13 hodin

SYSTÉM ZÁVODU: dle počtu přihlášených jezdců

STARTOVNÉ: zdarma, každý závodník obdrží Red Bull

POVINNÉ VYBAVENÍ: Helma, plováky na rámu kola

DOPORUČENÉ VYBAVENÍ: Neopren

UPOZORNĚNÍ: Každý soutěžící závodí na vlastní nebezpečí!!! Závodníci mladší 18. let pouze se souhlasem zákonného zástupce!!!







ČASOVÝ HARMONOGRAM:

10.00 – 12.30 Přihlášky na místě
10.00 – 12.30 Registrace
10.00 – 13.00 Trénink
13.00 Zahájení závodu
13.00 – 17.00 Průběh závodů
17.30 Vyhlášení výsledků
20.00 Zahájení afterparty, rybník Dolní Žleb u Šternberka

RŮZNÉ: Pořadatel si vyhrazuje právo změny časového harmonogramu

ORGANIZAČNÍ VÝBOR:
Ředitel závodu : Jan Gottwald
Vedoucí realizačního týmu: Jan Gottwald
Hlavní rozhodčí : Mira Zeidler

OSTATNÍ: Po dobu trvání akce občerstvení, muzika, exhibice bike trialu, žonglovací workshop, skákací atrakce, facepainting. 20.00 afterparty v Dolním Žlebu u Šternberka.




Oficiální web akce: www.bikeandwater.com

Diskuze

  • anonymní uživatel buchna (jirkabuchacek (a) seznam.cz) 18.6.2009 v 21:49

    šnorchl a ploutve to jistěj brácho =) mega kapři v rozepři . vyhraje čárys

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí