Report: Subform DH Cup - Koryta

Autor: Petiny, kategorie: Report, vydáno: 23.6.2009

Minulou sobotu se jel ve Znojmě další závod ze série Subform DH Cupu a na řadě byla trať Koryta.

Na start se postavilo celkem 16 jezdců, což je vzhledem k párty, konané předchozího večera na zahrádce pořadatele ZR, celkem slušný číslo. Do poslední chvíle se taky čekalo na u6eho a Pepu z Brna, kterejm malešický pivo trochu pocuchalo biorytmy a na start závodu se ani jeden nedostavil (fail). Sanitka tedy nebyla potřeba a začalo se s tréninkem.





Oproti loňskému ročníku byl letošní o poznání klidnější a podstatně chudší na kreše, kvůli kterým se loni závod protáhl skoro o půlhodinu. Jediná větší kolize se stromem ani nestála za zmínku. I tak bylo na co koukat a po povinném tréninku nic nebránilo tomu, aby začal závod. Opět se jelo systémem dvou měřených jízd, ze kterých se započítával lepší čas. Po napínavém souboji vyhrál s přehledem Jiří Brück, kterého dotahoval celý závod Tonda Kotáb, kterej si nakonec vyjezdil druhé místo. Na třetí pozici se celkem překvapivě umístil Martin „Hugo Maroši“ Štancl, který ovšem svou jízdou dával od začátku tušit peklo.





Další závod se pojede 5.9. na Přehradě, kterou většina lidí nesnáší, protože vytlačit ji nahoru je celkem zlo a tím pádem ji nikdo nemá nalítanou tak, jak by potřeboval. Berte to proto jako pozvánku a přijďte změřit síly se špičkou znojemského DH o ceny od Meatfly.

Diskuze

  • anonymní uživatel DD (deathdog (a) punkbike.org) 23.6.2009 v 9:13

    jako my jsme byli na trati v 9 ráno, a vy nikde, tak jsme jeli spat, no :-)

  • anonymní uživatel Burgr 23.6.2009 v 10:01

    To je report jak od .....!!!!!!! Asi tuším se kategorie jako třeba HT a Fully jedou spolu že? A to jsem se třeba nikde nedozvěděl, pak má někdo na takový závody přijet, asi taky proto vás tam jezdí 5 a pul!!!!

  • anonymní uživatel Martin (Specialized.B.H.III.R.p.R (a) seznam.cz) 23.6.2009 v 10:13

    Bude i nejake videjko????

  • anonymní uživatel petiny (reznor (a) centrum.cz) 23.6.2009 v 10:31

    možná až nebude Burgr tolik zaneprázdněnej pořádáním svěťáku, mohl by se přijet podívat, jak se jezděj lokálky;) I když radši ne, nemáme tam sanitku.

  • anonymní uživatel Antik (honza.antos (a) centrum.cz) 23.6.2009 v 10:44

    Burgr... čekuj sem tam kalendář třeba hned tady na DK. Je to přece jen lokální závod.. Na 50lidí tam opravdu nejsme připraveni.

  • anonymní uživatel Burgr 23.6.2009 v 11:54

    Jako jedniný co jsem věděl, tak že se to jede, ale už nikde ta zmínka třeba jaký kategorie a tak.... jinak vím že to není jednoduchý... cau

  • anonymní uživatel ZR 23.6.2009 v 18:12

    kategorie je vzdy jednotna jen se jeste vyhlasuje nejrychlejsi v kategorii do 15 let v cetne... zavody sou tak trochu ilegal ale trate sou celkem ok ted ta prehrada ma sice dlouhy tlaceni ale na svezeni je celkem pekna clovet tam da v ten ted tak 5-8 jizd kdyz chce takze kdyz byste kdokoliv chteli prijet staci mrknout tadyk do kalendare na plakat a je tam moje tel. c. a muzem se domluvit na zbytek...

  • anonymní uživatel buchna (jirkabuchacek (a) seznam.cz) 23.6.2009 v 19:13

    drop out www.youtube.com/...

  • anonymní uživatel u6e (ueeeeee (a) punkbike.org) 23.6.2009 v 23:41

    žádný biorytmy, obyčejnej jetlag!

  • anonymní uživatel Vivi 26.6.2009 v 21:48

    my-erotic-game.net/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí