Propozice: DirtJump Roztocký pohár 2009

Autor: Honza Kolář, vydáno: 22.7.2009

DirtJump Roztocký pohár 2009 se nezadržitelně blíží, a tak je na čase shrnout všechny potřebné informace. Dráha je již připravena, probíhají pouze kosmetické práce pro zvýšení komfortu diváků. Závod se opět pojede v dirtparku v Roztokách u Prahy u přívozu do Klecan.

Hlavní a nepřehlédnutelnou dominantou celého parku je lajna velkých skoků, které se pohybují v rozměrech od 4 do 5,8 metrů (vzdálenost hrana nájezd – hrana dopad). Netřeba však zapomínat, že roztocké dirtoviště disponuje dalšími třemi paralelními řadami, které se dají navzájem kombinovat.

Závod se pojede na všech lajnách a není pravidlem, že kdo jezdí velkou lajnu má u poroty body navíc! Po zimní přestavbě park doplnila klopenka a wallride. Vizualizaci celého dirtparku si můžete prohlédnout níže, přičemž v současné době jsou nesjízdné tři dirty za posledním velkým dopadem. Účast postupně potvrzují jména riderů nejen z české špičky, a tak bude určitě na co koukat. Níže tedy ve zkratce vše co potřebujete vědět, abyste se stali součástí tohoto eventu!


DirtJump Roztocký pohár 2009 se rozjede již tuto sobotu!

Termín: sobota 25.7.2008, pokud nám nevyjde počasí, přesuneme závod na něděli 26.7., o čemž vás budeme případně informovat na stránkách závodu www.roztockypohar.cz v pátek večer nebo v sobotu ráno

Lokalita: Dirtpark u přívozu, Roztoky u Prahy

Pro koho: všichni jezdci MTB i BMX, zdravotnická asistence je samožřejmostí

Startovné: krize-nekrize, takže zůstává symbolických 50,–Kč. Plechovka Red Bullu pro závodníky od Red Bull kočky je jasná, stejně tak občerstvení v podobě servisu jako od maminky

Registrace: již probíhá pomocí webového formuláře na adrese www.roztockypohar.cz , je možno i na místě závodu do 12 hodin

Doprava: Vlakem z Masarykova Nádraží nebo z Kralup nad Vltavou, zastávka Roztoky u Prahy. Busem z Dejvické nebo z Velkých Přílep zastávka Roztoky Nádraží. Přívozem z Klecan. Autem z Dejvic směr Suchdol, odbočka na Roztoky a dále ve městě po navigačních šipkách

Ubytování: Pro ubytování kontaktujte své lokální dealery, nebo je možnost stanovat v areálu. Pro možnosti individuální domluvy pište na honza@roztockypohar.cz

Parkování: omezený počet aut se vejde podél příjezdové cesty v ulici Vltavská, větší prostory k parkování jsou u přívozu, cca 150 metrů od parku

Moderátor: Juan alias Johny Bravo (pořad Contest na TV Óčko)


Vizualizace roztockého dirtparku vypadá víc než slibně…

Předpokládaný program:
10:00 – Otevření parku, tréning všech jezdců
13:00 – Zahájení závodu, kvalifikační jizdy obou kategorií
16:00 – Finálové jízdy obou kategorií
17:15 – Best trick contest
18:00 – Vyhlášení vítězů
18:30 – Afterpárty s dj Friky v místě závodu
00:00 – Afterpárty v klubu Tropic, promítání fotek

Předpokládaný program se může změnit v závislosti na celkovém počtu přihlášených jezdců nebo vlivem klimatických podmínek.



Vlastní závod:
Závod se pojede podle kategorií na 3–4 kvalifikační jízdy, z nichž se nejhorší škrtá a rozhoduje součet bodů zbylých platných jízd. Do finále postupuje 10 nejlepších jezdců v každé kategorii, kde každý z nich pojede 3–4 jízdy, z nichž se opět ta nejhorší škrtá. O výsledném pořadí rozhoduje bodový součet všech platných finálových jízd. Jedna jízda je každým porotcem ohodnocena 0–100 body.

Porota:
Mrawenec – mezinárodní porotce, BMX masters MS 2009, jezdec za Vehicle, spoluzakladatel BMX-street.com
Dan Dolejší – BMX rider, spolumajitel Mayhem Bike Company
Krab – jezdec ČP ve sjezdu, majitel Crab Cycles

Ceny pro vítěze:
Originální pohár, prize money v hodnotě 15.000,– Kč, kompletní servis kola v autorizovaném servisu Cyklo Adam, poukazy na nákup do Skateshop.cz, věcné dary od Growshop.cz, Dirtbiker.cz, Jagermeister, a pozornosti od partnerů závodu.



Soutěže:
V rámci běžící kampaně na Radiu 1 můžete v pátek 24.7. dopoledne soutěžit o balík cen související se závody. Takže pokud máte zájem o batoh a peněženku značky Meatfly, poukázku na kompletní servis kola, mikinu 600w a kuřácký balíček od Growshop, tričko a drobnosti od Skateshop.cz, a lahev Jägermeister, poslouchejte pozorně Rádio 1 :)

Pro návštěvníky bude v místě závodů u Jägermeister baru připravena soutěž o lahev Jägermeister a kompletní servis kola.

Občerstvení:
V areálu budou dvě občerstvovací místa. Již zmíněný Jägermeister bar, kde vám budou nabízet míchané drinky a spirity, a dále také Bizzare Club bar, který bude nabízet točený Gambrinus, točenou limonádu, Red Bull křídla a dobroty z grillu.

Relax:
Pro návštěvníky bude k dispozici 50 zastřešených stolovacích míst k sezení a Jägermeister relax zóna.



Média:
Přislíbená je účast mnoha médií. Do vyhrazeného prostoru budou mít přístup pouze akreditovaní fotografové a kameramani, kteří se nahlásí na místě, či dopředu na emailu honza@roztockypohar.cz. Ostatní nechť prosím nevstupují do vyhrazeného prostoru.

Music:
Celý areál bude opět ozvučen a Juanovo moderování bude hudebně podkreslovat dj Friky.

Afterparty:
Po skončení závodu budou oslavy probíhat v místě závodu za doprovodu dj Friky a po půlnoci se přesune do klubu Tropic.

Pokud jsou pro vás tyto informace nedostačující, zkuste najít odpovědi na webu závodů www.roztockypohar.cz nebo napište přímo pořadateli na honza@roztockypohar.cz .

Kontakt na pořadatele:
Jan Kolář
mail: honza@roztockypohar.cz
tel: 608964931



Další informace, registrační formulář, fotky atd hledejte na oficiálním webu závodu www.roztockypohar.cz

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel fildak (filip.kolo (a) seznam.cz) 22.7.2009 v 18:45

    drcně to tam vypada

  • anonymní uživatel cosmos 22.7.2009 v 18:52

    neni ten cernej stin ve vzduchu Frenk? :)

  • anonymní uživatel patrickMTB 22.7.2009 v 21:42

    uz se tesim:)

  • anonymní uživatel holub (holubrider (a) seznam.cz) 23.7.2009 v 9:23

    To je slušně rozlehlý,prostě roztoky sou best,už se těšim až mi tam zas bude stat srdce :D

  • anonymní uživatel mark 23.7.2009 v 9:38

    vcera jsem to byl omrknout, vypada to huste, hlavne velka lajna, to je narez :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí