Propozice: Specialized Dirt Jump Mokropsy vol.2

Autor: On, vydáno: 5.8.2009

Rok se s rokem sešel a my máme tu čest Vás opět pozvat na již druhý ročník závodu Specialized Dirt Jump, který se uskuteční v sobotu 8. srpna 2009 kde jinde než v dirt parku v Černošicích – Mokropsech.

Stejně jako minulý rok jsou pro vás připraveny dvě kategorie BMX a MTB, kde se můžete utkat o celkové prize money 10.000 Kč a věcné ceny dokonce v hodnotě 50 000 Kč. To vše po zaplacení startovného 100 Kč, ke kterému dostanete, jak je ostatně již zvykem, plechovku Red Bullu + vstup na afterparty.




Dirtpark v Mokropsech vypadá hodně dobře…

Co se oproti minulému roku změnilo zásadně, je vlastní dirtoviště. Standardní hlavní část z minula (i.e. drop, tři středně velké dvojáky a step-up) je doplněna klopenkou, která tě zrychlovákem dostane do protisměrné lajny, která čítá dvojáky čtyři. Ta je ukončena opět step-upem a zase klopenkou, takže se zde nabízí možnost jezdit bez zastavení či šlápnutí do pedalů kolem dokola… Samozřejmostí je spousta dalších menších skoků na rozeskákání, hliněná spina apod.

Další změnou, tentokráte bohužel nepříjemnou, ba přímo tragickou, je zánik Rip Curl Pláže Mokropsy. Jak se k vám možná již doneslo, pro tuto sezónu se ji Vašku Davidovi kvůli nepřízni úřadů nepovedlo zprovoznit. Což ovšem neznamená, že bychom byli celé závody bez občerstvení! Na place budou samozřejmě stánky se stejky, klobásami, pivem a plažový bar, který budiž vzpomínkou na ten z minulého roku s míchanými nápoji…




Pohled z druhý strany.

Celou akcí nás bude provázet speaker On a Dj Kulich z 69, oba nám již dobře známí z předchozího ročníku. Dj Kulich a jeho gramce nás ostatně budou provázet taktéž na večerní afterparty, která se uskuteční od osmé hodiny večerní v místním vyhlášeném Clubkině. Vstupné bude činit 50 Kč, pro jezdce samozřejmě zdarma, bujaré oslavy budou pokračovat do ranních hodin.

Pokud toho bude na vás již příliš, nabízí se možnost odjet jedním z nočních vlaků směr Praha (poslední odjíždí před dvanáctou hodinou) či přespat ve stanovém městečku pro tyto účely zřízeném vedle dirtoviště. Další možností jsou místní penziony s rozdílnými cenami i kvalitou (hotelslanka­.cz, Hotel Kazin, ubytovani.net)




Mokropsí partička. Jeden fotí, dva koukaji, dva lejou a jeden mává. Klasika…

Doprava na místo je možná buď již dříve zmíněným vlakem, jedná se o přímý spoj ze stanice Praha – Smíchov do stanice Černošice – Mokropsy a pak cca půl kilometru po vlastní ose, nebo autem, k čemuž využijte mapu.



Na závěr shrnutí hlavních bodů:

Datum: 08.08.2009
Místo: Dirtoviště Černošice – Mokropsy

Harmonogram závodů:
10:00 – Trénink a registrace
12:00 – Kvalifikace MTB
14:00 – Kvalifikace BMX
16:00 – Finále MTB
18:00 – Finále BMX
20:00 – Afterparty v Clubkině




Originální plakát na akci…

Pro případné další dotazy a nejasnosti využijte email: bmxam@centrum.cz



Foto: Kuba Frey

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel on (bmxam (a) centrum.cz) 5.8.2009 v 11:18

    dikeeeees!

    este jinak vcera dodelany headcam video pro lepsi predstavu trati.. vimeo.com/...

  • anonymní uživatel majra (mira.leitner (a) seznam.cz) 5.8.2009 v 13:40

    neni někde více fotek vypada to pěkně

  • anonymní uživatel on (bmxam (a) centrum.cz) 6.8.2009 v 8:33

    je jich spousta cerstve nafocenejch pro spotcheck na fr.cz az se kluci to uracej nasadit tak to bude fajn...

  • anonymní uživatel Nepry (..) 6.8.2009 v 15:20

    co to je za muziku vtom videu? pls?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí