Propozice: 6/6 Ride the team / Team the ride

Autor: Vik, vydáno: 29.9.2009

6/6 Ride the team / Team the ride

team BMX contest
3.10.2009 od 10:00 hod.
Velké Poříčí

Na severu východních čech leží malé město Velké Poříčí, které se v sobotu 3. října nesmazatelně zapíše do historie jako místo, kde se jel vůbec první teamový streetstylový závod BMX kol v České republice. Chcete být u toho? Pokud ano, čtěte následující propozice.

Represent a TBB bike.cz uvádí netradiční závod pro amatérské jezdce, kategori Experts a všechny BMX začátečníky, plus pro šest pozvaných českých „PRO“ riderů.

Jak už jistě tušíte, jezdit se bude v teamech a během závodu se budete mít možnost lecos přiučit od svých zkušenějších kolegů. Pojďme se tedy podívat o co půjde..



Systém závodu:

Představení – všichni registrovaní jezdci pojedou 40-ti sekundovou představovací jízdu, ve které ukáží šesti „PRO“ riderům svoje dovednosti v parku. „Próčka je budou bedlivě sledovat a dělat si poznámky, protože pak bude jen na nich, které ridery si vyberou do svého teamu. V každém ze šesti teamů bude následně maximálně šest jezdců, včetně team coache (“PRO" ridera).

„PRO“ jezdci se následně zhostí své role coache a pokusí se vést všemi dostupnými prostředky svůj team k vítězství. Teamy se utkají v těchto disciplínách:






1/ TEAM Contest – opět půjde o jednu jízdu cca na 50 sekund. Coach vede svůj team do závodu tak, aby každý jednotlivec v teamu zajel co nejlepší, kreativní jízdu bez pádu a získal za ní nejvyšší počet bodů. Body všech jezdců i coache se sčítají a určují konečné pořadí teamu v této disciplíně. Za umístění získávají adekvátní počet bodů (dle tabulky) do konečného skóre.






2/ TEAM Best trick – coach se dohodne s teamem na best tricku každého člena. Sepíše triky a překážky kde budou provedeny do připraveného protokolu a předá porotě. Team by měl dbát na to, aby každý člen ukázal originální best trick a zvládl ho na maximálně tři pokusy odjet. Body všech jezdců i coache se sčítají a určují konečné pořadí teamu v této disciplíně. Za umístění získávají adekvátní počet bodů (dle tabulky) do konečného skóre.






3/ TEAM Ride – Team si domluví / nacvičí sestavu, se kterou budou chtít oslovit porotu. Může se jednat o „vláček“ po parku, nebo o nějakou jinou teamovou sestavu / exhibici. Body se přidělují hlavně za nápad, kreativitu, zábavnost sestavy a celkový dojem. Na tuto disciplínu bude mít cely team minutu a půl. Team dostává za tuto disciplínu pouze jedinou známku, která určuje konečné pořadí teamu v této disciplíně. Za umístění získávají adekvátní počet bodů do konečného skóre.






4/ Vyhlášení – Vyhlašuje se pořadí tří nejlepších teamů dne. Vítězný team bude odměněn hodnotnými věcnými cenami od sponzorů závodu, Representu, TBB bikes.cz, Ridentity, Axit bikes, Primátoru, Šmrxa shopu a Red Bullu . Druhý a třetí team získá ceny útěchy.






TOP 6 Riders (team leaders):

David Janáč – Meat Fly, Monkey bikes, King Kong, 34R, Subform, Dookie
Fox Skupin – TBB bike.cz, Meat Fly, Skateshop.cz
Tomáš Řanda – Represent, Red Bull, Demolition, Volume, Pro-tec
Pavel Caha – TBB bike.cz, Meat Fly, Lotek, KHE, Mex925.cz, Dirty dog
Ondra Šléz – DC, A Gang, TBB bike.cz
Lukáš Váňa – Represent, e-Satna.cz, Fly bikes

Porota:

Viktor Plas
Vašek Vondrášek
Tomáš Vondráček






Jak do Velkého Poříčí:

Velké Poříčí je vzdálené cca 50 km od Hradce Králové. Park Pilot bike park je hned vedle hasičského sboru ( www.mapy.cz ). Jak vlakové, tak autobusové spojení do Velkého Poříče najdete na www.idos.cz .

Registrace:

Registrace je možná prostřednictvím mailu vik@represent.eu, kam zašlete Vaše jméno, věk, sponzory a bydliště. Registrace je dále možná také přímo v místě závodu od 10:00 do 11:00 hodin. Jezdci mladší 18 let musí předložit potvrzení, kde rodič, nebo zodpovědná osoba starší 18 let souhlasí s účastí nezletilého ridera v závodě. Povinností každého ridera je helma, mladším doporučujeme chrániče kolen, loktů a rukavice.

Startovné: 50 Kč + bonus Energy drink gratis. Startovné se platí přímo na místě.

Zdravotnická služba: bude zajištěna prostřednictvím dvou zkušených zdravotníků, disponujících plným vybavením pro případnou stabilizaci raněného jezdce, či diváka.






Časový harmonogram akce:

10:00 Registrace + trénink
11:00 Představení všech jezdců + rozřazení do teamů
12:00 Trénink a coaching v teamech (odborné vedení profi ridery)
13:00 TEAM Contest – 50-ti sekundové jízdy
14:00 Trénink a coaching v teamech, příprava na Best trick
15:00 TEAM Best trick – 3 pokusy na odjetí
16:00 Trénink a coaching v teamech, příprava na TEAM Ride
17:00 TEAM Ride – minuta a půl na presentaci teamu
17:30 Freerunningová exhibice
18:00 Vyhlášení výtězů
20:00 After party






After party:

klub Vifix Náchod, přesnou adresu a mapu najdete na www.vifix.cz projekce bikových videí, levný drinky, dva bary, fotbálek, …
Riders free entery, ostatní 40,–

Ubytování:

Turistická ubytovna KČT v Náchodě
Železniční 310
Náchod – Běloves
54701

Cena ubytování na jednu noc je 180,–, pokud si přinesete vlastní spacák, cena činí 160,– Ubytovna je od závodu vzdálena 6 km a cca 100m od klubu Vifix, kde bude afterparty. Nahlašovat se můžete prostřednictvím emailu jaroslav.rohulan@tiscali.cz nebo na telefoním čísle 724 164 683 (pan Rohulan). Více info na http://www.volny.cz/…ubytovna.htm






Doprovodný program:
Šmrxa shop bike depo – možnost zdarma opravit, nebo si nechat seřídit bike
Freerunningová exhibice crew Sans Encombre ( www.sansencombre.net )
Samozřejmostí je občerstvení – točené pivo, limo, grilované kolbásy,…

Neváhejte a doražte na zajímavý teamový závod 6/6 Ride the team, Team the ride do Velkého Poříčí v sobotu 3. října, čeká Vás opravdu netradiční poježdění!!!

Budeme se na Vás těšit!




Diskuze

  • anonymní uživatel adam.bc 29.9.2009 v 12:26

    jak jsem psal k fotce, uz se tesim! kdyby ste chteli vedet kdo vsechno prijde, na FB je pozvanka (kterou muzete preposilat samozrejme dal). staci napsat 6/6 a najdeteto! tak v sobotu, cjaaau

  • anonymní uživatel pepa 29.9.2009 v 22:08

    hej, fajne. hlavne aby neprselo. taky chci prijet :)

  • anonymní uživatel nejop 9.10.2009 v 18:56

    ty zavody se vivedli

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí