dirtbiker #58

Autor: Sváťa, vydáno: 15.10.2009

dirtbiker #58 v prodeji od pondělí 19. října

Sezona je bohužel u konce, venku to vypadá jak v prosinci a bude asi jenom hůř! Pro zlepšení nálady je tu ale nové číslo dirtbiker magazínu!






Michael Beran na obálce je znamením, že uvnitř konečně najdete jeho delší dobu plánovaný a slibovaný rozhovor! Osm stránek, povedené fotky a hodně zajímavé povídání, které vám našeho nejúspěšnějšího street/park jezdce představí i z té osobnější stránky.




Po roční pauze se na stránkách db objevuje představení nových modelů kanadského Norca, tedy Norco Product Launch 2010, a to přímo z Vancouveru a pověstného North Shore! Reportáž kromě novinek v nabídce značky přináší samozřejmě také vyprávění o bikování na NS a dva zajímavé rozhovory s Norco team ridery.




Jára Moravec dal dohromady další projekt s cílem podpořit domácí bmx scénu a ukázat nové talenty. Trip dostal název eŠatna.cz No Display Trip a vznikla při něm spousta luxusních fotek. O hodně autentické vyprávění se postaral jeden z členů NDT party Kuba Najman.




Třetí ročník Bikemagazin Summer Campu se konal ve své tradiční lokalitě Jasná v Nízkých Tatrách. Část materiálu z testování biků Specialized jste našli již v minulém čísle, nyní je šestistránková reportáž věnována rozhovorům o samotném kempu.




Největší domácí slopestyle závod Horsefeathers Kozzy Style 2009 letos bohužel spláchla voda a bahno, ale díky tomu, že počasí ve druhé půlce srpna bylo již vyloženě letní, odehrála se na Kozích pláních důstojná náhrada v podobě Shooting Days, tedy focení pozvaných top jezdců. Akci je věnována čtyřstránková fotogalerie plus plakát.




Český pohár ve freestyle bmx známý spíš jako X Cup 2009 je s námi již osm let. Shrnutí letošního ročníku, kdy se jely čtyři závody ve třech lokalitách, je doplněno rozhovory s jezdci a hlavními organizátory.

Ohlédnutí za vydařenou akcí Nike 6.0 Chill Jam, kterou v létě pro všechny jezdce a kamarády pořádal doma v Novém Bydžově Michael Beran, najdete na dvoustránce v podobě menší fotogalerie.

Největší evropský bike veletrh Eurobike navzdory ekonomické krizi představil spoustu zajímavého. Na čtyřech stránkách pro vás dirtbiker vybral třicet značek, jejichž expozice rozhodně stála za návštěvu.






To vše doplněno jako vždy o bmx/mtb rubriky a pravidelné Zvoloušovo technické okénko.



dirtbiker #58 seženete od pondělí 19. října v trafikách a bikeshopech, jako vždy za 59 Kč, na Slovensku za 2,95 €




No a pokud máte rádi sociální sítě, můžete se dirtbikerem skamarádit na facebooku

Diskuze

  • anonymní uživatel DAN (dandas007 (a) seznam.cz) 15.10.2009 v 19:13

    njn tet budem vzpominat SNIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!

  • anonymní uživatel Máca (bambusbmx (a) centrum.cz) 15.10.2009 v 19:43

    ¨koukam ze Berymu se zalibl pardubickej spot :-) da se na te fontace ale pekne vyradit :-)

  • anonymní uživatel svalnaty jurij 16.10.2009 v 16:13

    no kukam kukam ...niaky su hlupy preco cena je 59kč a zaroven 2,95eura to je niaky zaujimavy kurz

  • anonymní uživatel LaReS 16.10.2009 v 20:43

    dirt biker vzdy tolko stal....

  • anonymní uživatel FRM 17.10.2009 v 9:09

    nevíte kde sehnat předplatný,bydlím na Šumavě,v jedný prdeli.... :D

  • anonymní uživatel error (error23tek (a) email.cz) 17.10.2009 v 13:15

    dirtbiker simuzes objednatmyslimzetobyvav poslednichcislech roku listek na objednani

  • anonymní uživatel Rbulll 19.10.2009 v 21:35

    když by někdo chtěl předplatný,tak písněte: katka.bolfova@boardmag.cz

  • anonymní uživatel sváťa dirtbiker (zdenek.svatos (a) dirtbiker.cz) 20.10.2009 v 10:12

    přátelé, zřejmě jste si všimli, že v DB je omylem složenka na předplatný boardu... stalo se nám to prvně, chybička se holt vloudila... je to podobný, jako kdyby třeba Michal Prokop letěl na MS do Jižní Ameriky a na letišti to někdo zvoral a MP doletěl do Ameriky Severní:) prostě jim v tiskárně ta složenka přišla úplně stejná, tak jí tam flákli...

    situaci jsme okamžitě začali řešit, takže každý stávající předplatitel dostane poštou složenku správnou... a vy ostatní můžete napsat na predplatne@dirtbiker.cz a dozvíte se, jak si předplatné zařídit i bez předtištěné složenky. díky za pochopení a vaší věrnost dirtbikeru!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí