MeatFly Industry Jam 2010: Foto FaceLift

Autor: Cahin, vydáno: 15.4.2010

Zlínský MeatFly Camp v hale číslo 308 průmyslového areálu SVIT-rybníky bude letos již po páté dějištěm bikového závodu, který již pět let nese název MeatFly Industry Jam. O tom, že je tahle akce u bikerů oblíbená, vypovídá i tradiční účast těch nejlepších BMX a MTB freestyle jezdců u nás. Závodit se bude samozřejmě v dřevěném, nově zrekonstruovaném parku a to v kategoriích BMX a MTB.

Hlava haly 308 a organizátor celého závodu Pavel Caha nám poslal aktuální fotky parku a základní propozice závodu. Takže pojďme na to…







Jak už bylo řečeno, závod MeatFly Industry Jam se pojede ve zlínské hale 308 v průmyslovém areálu SVIT-rybníky a to 24.4.2010. Závodit se bude v nově zrekonstruovaném dřevěném parku klasicky v kategoriích BMX a MTB.

POZOR! Do závodu je nutné z kapacitních důvodů zaregistrovat se přes internet a to nejpozději do 20.4.2010! Registraci provedete tak, že na e-mail registrace@meatfly.cz odešlete vyplněný registrační formulář, ten je ke stažení na stránkách www.meatfly.cz. Startovné do závodu bude činit 99,–Kč a to opět pro obě kategorie.

Kromě riderů, kteří se do závodu budou registrovat klasickou cestou, bude do každé ze závodních kategorií pozvána ještě dvanáctka vybraných riderů. Ti budou mít účast ve finále jistou.




Trojrozměrné návrhy parku před rekonstrukcí:





Program MeatFly Industry Jam 2010 začne tréninkem riderů kategorie MTB a to už v devět hodin ráno. Následovat bude trénink riderů kategorie BMX. Všechny tréninky budou rozděleny do skupin podle počtu přihlášených riderů.

Kvalifikační závod začne v pravé poledne. Každý jezdec v obou kategriích bude mít dvě jízdy po čtyřiceti vteřinách. Závod bude řídit známý speakr Johnny Bravo aka Phearer, který bude postupně ridery vyhlašovat. Z kvalifikačního závodu postoupí do finále osm nejlepších z každé kategorie.

Finálový závod začne cca v 15:00. Dvacítka finalistů BMX a dvacítka MTB pojede postupně šedesáti-vteřinovou jízdu a dvojnásobně hodnocený last trick. Z každé kategorie pak bude porotou vybrána čtveřice nejlepších, kteří budou odměněni cenami od sponzorů závodu.




A takhle teď vypadá MeatFly camp po rekonstrukci:





Po celý den bude možnost vyzkoušet si paintballové zbraně a samozřejmě si i paintball zahrát! V hale bude také stánek SimCard s nealko a samozřejmě i alko nápoji a nějakým tím fast-foodem.

Vstupné do haly bude pro všechny příjemných 0,–Kč.

Každý pořádný závod má samozřejmě i svoji pořádnu afterpárty. Ta letošní se bude vracet do úplných začátku ježdění v hale 308, kdy zde stála pouze jedna překážka ze zrezivělého lešení. Mnozí z vás jistě pamatují první ročník Car In Da Flame a afterparty přímo v hale. Stejný model bude i tento rok! Vyhlášení, Live DJ, RedBull a Jägermeister!!! To vše opět v noční hale 308…



V případě jakýchkoliv dotazů pište nebo volejte: Pavel Caha, cahin@meatfly.cz, +420 723 455 963







Změna systému závodu, registrace a počtu startujících vyhrazena!!!

Diskuze

  • anonymní uživatel hamo 15.4.2010 v 9:57

    prvý.

  • anonymní uživatel ufffffffff 15.4.2010 v 14:04

    druhy

  • anonymní uživatel vilko krizan (vilo.krizan (a) gmail.com) 15.4.2010 v 14:08

    tesim sa :)

  • anonymní uživatel johnny bravo 15.4.2010 v 14:40

    cus navy.
    hehe...z toho hulení už občas sice mám pocit rozdvojení osobnosti, ale dovoluji si upozornit, že johnny bravo a phearer - je jedna osoba. cahin to tak hezky uvedl do propozic i s alteregem.
    tož vtipné totok že???
    ps. letos plánuju dorazit dřív než na finále borcíííí!!!
    džiahhh

  • anonymní uživatel Navy (navy (a) dolekop.com) 15.4.2010 v 20:09

    johnyy bravo: Ahha?!? Phearer?!? Ahha?!? Už mi to došlo!!! Kamaráde já tohle připravoval ve tři ráno, takže mi to už moc nemyslelo...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí