Bike Hall Contest: Soutěž o rám Leaf Firefly

Autor: d:key, Leaf Cycles, vydáno: 4.5.2010

Včera jsme v článku z příprav závodu Bike Hall Contest slíbili, že se zde dnes objeví soutěž o rám Leaf Firefly v ceně téměř 10.000Kč. Takže soutěž o zbrusu nový rám je tady…

Rám Leaf Cycles Firefly, vyrobený z vysoce kvalitní Sanko oceli, projeví svou hbitost především na fourcrossu, slalomu a pump tracku, kde vás to bude bavit natolik, že ani nepomyslíte na přestávku. Tento rám můžeš právě teď vyhrát díky spolupráci Bike Hall Contest a Leaf Cycles!

Stačí správně odpovědet na následující tři otázky a to do středy 5. května 17:00 hodin a věřit, že vylosujeme zrovna tebe! Výherce zveřejníme ve čtvrtek 6. května v odpoledních hodinách na bikehallcontes­t.com, dolekop.com, ultimatebikes.cz a leafcycles.cz. Výhra bude předána na Bike Hall Contestu těsně před vyhlášením MTB vítězů a bude ji předávat jeden z Leaf team riderů Jan „Netro“ Netrval!

Je tedy nutné se v sobotu zúčastnit Bike Hall Contestu v Trutnově buď jako rider, nebo jako divák! Nebude-li výherce na místě přítomen, vylosuje se náhradník, kterému výhra připadne. Původnímu výherci tím pádem nárok na tuto výhru zanikne!



Tak přesně o tenhle rám Leaf Firefly se tady dneska soutěží…


A teď už konečně pojďme k otázkám:




Carlo Dieckmann, freeride a freestyle MTB jezdec ve světě proslulý i díky profilům ve filmech New World Disorder, je také tovární jezdec Leaf Cycles. Na vývoji kterého MTB rámu se tenhle rider podílel?

Ruler
Firefly
Charlston



Kliky Leaf Motostick patří mezi nejlehčí extreme MTB/BMX ocelové kliky na světe. Jaká je jejich hmotnost včetně osy?

cca 800g
cca 900g
cca 1000g



Leaf Cycles si pro rok 2010 připravila limitovanou barvu „superfrog“ pro své představce Evo a převodníky Vamp. O jakou barvu se jedná?

o hnědou
o zelenou
o grafitovou



Aby vám mohla být případná výhra bez problémů předána, je třeba správně a pokud možno i s diakritikou vyplnit všechny položky následujícího kontaktního formuláře!

Vaše jméno a příjmení:

Váš email:

Váš telefon:

Váše celá adresa:



A takhle pak může vypadat bike postavený na rámu Leaf Firefly…


Všechny odpovědi na tyto otázky najdeš na webu dovozce Leaf Cycles www.leafcycles.cz nebo na webu dovozce www.ultimatebikes.cz. Případně i na stránkách výrobce www.leafcycles.eu.

Přejeme hodně štěstí!








Veškeré další informace o závodu Bike Hall Contest najdete na BikeHallContes­t.com nebo v předchozích článcích…




Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel DARKNESS 4.5.2010 v 6:46

    Trocha nefer ked niekto byva od Trutnova 600 km :(

  • anonymní uživatel p (c) 4.5.2010 v 8:24

    každá soutěž má svá pravidla, to že se cena předá na BHC je jedno z pravidel této soutěže. Nechápu co je na tom neféf, parvidla jsou jasná !

  • anonymní uživatel Faraday (gt.jan (a) email.cz) 4.5.2010 v 10:31

    pravidla fér, kor když tam budu , hehe , bude fajne akce a soutěží ještě zpříjemněná. Za Leaf bych se nezlobil asi :o)

  • anonymní uživatel Masak 5.5.2010 v 17:20

    nééé já to poslal ted a koukám že sem to o 20min propásl budte hodný jako sem já na zvířátka a kytičky a nechte me soutěžit :-(

  • anonymní uživatel ondra 6.5.2010 v 20:07

    tak kdo to vyhrál?:D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí