Biker 03-2010

Autor: Biker mag crew, vydáno: 9.6.2010

Mesiac je opäť preč a Biker 2 je už miliónkrát prelistovaný, preto je čas na najnovšie číslo! 25. mája hľadajte v stánkoch, obchodoch Tesco a na pumpách Agip a Slovnaft 96 farebných stránok plných blata a rapkania nábojov!







Na trip sa vyberieme do švajčiarskych álp, kde spolu s jedným z najznámejších enduro jazdcov spoznáte traily vedúce popri trase slávneho vlaku Glacier Express. Na čiernych stránkach plných peckových fotiek vám René Wildhaber predstaví pravé alpské enduro o závod s vlakom a sneh striedajúci sa s úlomkami skál.




Vek vôbec nehrá rolu a 14-ročná hviezda freestyle BMX Nicholi Rogatkin je toho živým dôkazom. Popri motaní backflipu 360, flipwhipu a double backflipu na Masters Of Dirt nám v interview porozprával kto ho k bikovaniu priviedol, prečo nosí integrálu, a aký je zaručený recept ako získať sponzoring už v ôsmych.




Biker vám poradí ďalšiu lokalitu, ktorú sa opatí s nohami na pedáloch navštíviť. Fotky Mata Rendeka vám ukážu krásy Martinských Holí a spolu s nami sa vydáte na viac než 25 kilometrový okruh po stráňach Malej Fatry ešte stále posiatych fľakmi snehu. Technické zjazdy, namáhavé výšľapy a nádherné panorámy – to všetko nájdete na trailoch v okolí Martina.




Fakt, že kto to vie na dvackách to vie aj na dvadsaťšestkách, vám potvrdí ešte mediálne neprepraný Marek Papp – jeden z našich najlepších bikrosárov a stále úspešnejší zjazdár. Dozviete sa o Marekových začiatkoch, ktorý plavecký štýl ho priviedol k bikrosu, a ako môže za jeden víkend vyhrať štyrikrát po sebe.




Testovací team nezaháľal ani tentoraz, a tak sa na desiatich stranách môžete tešiť na test 18 vidlíc so zdvihom 100 – 140mm, ktoré sme dostali na absolútnu hranicu ich možností. Rovnakým peklom anglických poveternostných podmienok prešlo aj päť trailových hardtailov, jeden z nich dokonca s 29“ palcovými kolesami! Rubriku testov zavŕši komplexný test na pokračovanie jedného hardtaila a jedného fulla od Giantu. Dozviete sa, v čom spočívajú výhody odpruženej zadnej stavby, a či predsa len nie je viac zábavy s pevňákom.




Výpravu s foťákmi a perami sme tentoraz vyslali na freestyle MTB akciu Vienna Air King s hviezdnou štartovou listinou. Na štyroch stranách vás do atmosféry viedenského Rathausplatz prenesie report priamo z prvej ruky, fotky priamo spod odrazov a triky priamo z pekla v podaní tých najlepších freestylistov na svete!

Miesto samozrejme zostalo aj na pravidelné rubriky Trickology, kde vás piešťanský BMX-er Ludo Toth naučí ice pick grind a barspin a Metodika, kde rozbombujete bicykel do plných obrátok na čo najkratšom úseku. V servise sa naučíte nastavovať prešmykač, nabúchaný Dominik Hopják vám opäť ukáže ako posilniť kľúčové svaly, a po prečítaní rubriky zdravie už nikdy nebudete dehydratovaní.







Na 96 stranách nového Bikera nájdete toto všetko a samozrejme ešte oveľa viac. Dúfame, že sa vám bude páčiť!

Biker mag crew



Předplatné a další informace o časopise Biker najdete na bikermag.sk

Diskuze

  • anonymní uživatel Tentononc 9.6.2010 v 5:37

    Vypada ze maji fakt solidni casopis a ze by stalo za to si ho predplatit, abych to sehnal u nas... Jak hodnotili v tom testu Domain 318 U-turn??? Dost by me to zajimalo, teda jestli tam byl... Co u nich tak jinak vede?? Radsi tu nechci tipovat...

  • anonymní uživatel fletíno 9.6.2010 v 10:12

    nebyla ta fotka z obalky nahodou v DB jako plago?!

  • anonymní uživatel Scoty (lala (a) email.cz) 9.6.2010 v 11:44

    Co jsem si všiml, tak kromě VELA je u ostatních "konkurenčních" časopisů, spíš moc fotek a grafického provedení a málo textu. Mám doma zhraniční časák bike a to je radost se do něj dívat..

  • anonymní uživatel zvolouš (jiri.zvolsky (a) seznam.cz) 9.6.2010 v 11:58

    mno..co dodat...tomu časáku fandim ALE....pánové zamyslete se ....použít na titulku fotku, která vyšla chvíli před tim jako plakát v DB....trochu divný...

  • anonymní uživatel Xwege 9.6.2010 v 14:02

    tie prve cisla z minuleho roku sa mi ovela viac pacili ..teraz ked tam davaju cestnaky a xc zacina to byt
    casak jak kazdy iny :(

  • anonymní uživatel Kingpin (kovac666 (a) azet.sk) 9.6.2010 v 18:51

    tá titulná fotka je vážne fail je pekná ale plagát takto okopírovať je trošku demence a obsah .... prvé čísla boli fest nadupané toto je už jak velo...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí