reklama

dirtbiker #62

Autor: dirtbiker, vydáno: 10.6.2010

Venku 28 stupňů a holky v minisukních, co víc by si člověk mohl přát? Tak třeba si přečíst nejnovější Dirtbiker č. 62, který však vychází až v pondělí 14. června. Jenže my máme přístup do kuchyně a tak se můžem kuchařovi podívat rovnou pod pokličku…

Velký rozhovor čísla připadl na Lukáše Měchuru, týpka ze severu Čech, který jezdí za anglický team Chain Reaction a setsakra se mu v letošní sezoně daří ve fourcrossu.

Nový projekt časopisu Dirtbiker s názvem Street Diggers se snaží motivovat a sledovat partičky streetařů, který jen nesedí s rukama v kapsách a nečekaj, co jim kdo postaví, ale sami berou lopaty a zednický lžíce do ruky a betonují a betonují a betonují…





Na velkou jarní cestu do Afriky a zpět vyrazila partička kolem SimpleRide a Richarda Gasperottiho. Cestou popili francouzský víno, pojezdili španělský kopce a v plný síle si podmanili Marakéš a okolí.

„Milane, ne!“, řekla v houštině jedna olomoucká slečna bikerovi a on si teda zapnul poklopec a šel radši jezdit na kole. Někdy v tý době se taky v Nemilanském lese začali kopat skoky a klopenky, a DB tam nyní zavítal na Spotcheck.









Vyzvat kámoše na fér souboj na street spotech, tak to je myšlenka Versus článku. Do premiérového vydání šla dvojice Benda a Čenda, kteří si to rozdali v Pardubicích nejen mezi sebou a ulicí, ale taky s městskou policií.









Dále vás v Dirtbikeru č.62 čeká reportáž o Animal Jungle Secrets – soutěži o 70.000 kč pro všechny stavitele trailů, která už zná své dva první finalisti a to Sopku u Nejdku a Bukocross v Plzni. Nechybí bikechecky kol Filipa Matuše a Tomáše Chmela, minirozhovory s Danem Liškou a Kamilem Urbanem, testy kol Specialized Demo8, Trek Scratch6, AGang Exe a AGang Rocknrolla, stoptime na zasmání, spousta novinek k zamyšlení a už tu pokličku radši přiklopíme, ať to kuchař může dodělat!





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel DD (deathdog (a) punkbike.org) 10.6.2010 v 23:52

    titulni fotka bo zi..jinak malo piv a malo bmx

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí