Michal Prokop: Twelve 09/12

Autor: Polis.Media, kategorie: Video, vydáno: 5.10.2010

Čtvrtá Michalova medaile ze světového šampionátu se nakrucuje před kamerou pro úvodní záběr zářijového pokračování Twelve. Nejúspěšnější fourcrossař historie doplnil svou sbírku dvou zlatých o druhý bronz a znovu tak přispěl k fenomenálnímu úspěchu české 4X školy.





Londýn volá! BMX Supercross s blížící se olympiádou nabírá na síle. Další díl kvalifikace je tady, na startovní listině finále Světového poháru ve Frejus jsou skoro dvě stovky bikrosařů. Bitva o Británii 2012 bude mít grády! Je na čase přepnout se do nastavení pro starty z pahorku v pátém patře, na řezání zatáček s chirurgickou přesností, dopady na asfalt, jenž si na těle rád smlsne jako hejno hladových piraní. Někdejší bikrosová velmoc možnost tréninku na BMX Supercross nenabízí, za německými hranicemi, v Cottbusu lze ale strávit užitečný tréninkový den uprostřed babího léta, na rampě a startovní SX rovince.





Ani přípravu na svůj první freestyle závod po hodně dlouhé době Michal nepodceňuje a celou jednu tréninkovou jednotku věnuje výběru stylového outfitu v ráji milovníků značky Nike, obchodu Ikonik.





Z úplně jiného soudku je seance v Krab Cycles. Mysleli jste si, že po letech a tisících kilometrů v sedle už dávno víte, jak nastavit své kolo? Body Geometry Fit může váš pocit potvrdit nebo také rozmetat na prach a dát pochopit, proč cyklistovo tělo po tréninku tady bolí a támhle táhne.





Slopestyle v Písku je možná posledním místem, kde byste čekali profesionálního fourcrossaře. Stačí ale nahlédnout do Michalova profilu a odpovědí vám budou čtyři tituly mistra republiky ve freestyle BMX z let minulých. AGang EXE, žádný stres, jen dobrý pocit z příjemně stráveného dne mezi lidmi, se kterými se během hektické závodní sezóny míjí. Tak má vypadat jeden z posledních víkendů na kole, před pauzou a zimní dřinou.





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí