AGang TV: Nikita 8.0

Autor: AGang TV, kategorie: Video, vydáno: 9.2.2011

Značka AGang minulý týden přišla s originálním nápadem podrobně představit své produkty pomocí výstižných videoklipů. Každý týden se tak budete moci detailně seznámit s jedním z AGang biků. První díl, ve kterém Spaceman představil kolo AGang Gansta 10.0 jsme kvůli velké vytíženosti a nemoci nestihli, ale od této chvíle vám budeme pravidelně každý týden jeden z biků značky AGang představovat. Dnes se podíváme na bike pro holky s příznačným jménem Nikita







Nikita byla navržena podle drsného vzezření modelu Gangsta, byly jí však dopřány ženské křivky a vlastnosti. Nikita je vyváženým strojem pro náročné ženy – bikerky. Vyladěna na nejvyšší úroveň pohodlí, zároveň umožňuje vychutnat do poslední kapky energie sílu kola v terénu i na silnici.

Rám Nikity, podobně jako Gangsta, vychází z koncepce AGang technologie specifického zakřivení trubek. Ve spolupráci s kratším představcem Truvativ Stylo Race dosahuje rám lepších jízdních vlastnosti a zlepšuje tak celkovou ovladatelnost kola. Řídítka ze stejné dílny jen umocňují vyváženost spolupráce, navozují dobrý pocit při úchopu, pomáhají lepší rovnováze a držení těla při jízdě.

O pohodlnou jízdu terénem i po rovině se bez problémů postará vzduchová odpružená vidlice RST F1RST Air. Kvalitních 100 mm zdvihu hladkého chodu a nízká hmotnost zaručují bezpečí a jistotu. S dobře fungujícím zámkem vidlice znamená i ušetřenou energii při šlapání ze sedla či jízdě po rovině.






Přenos energie na kola zajišťuje bezvadná souhra šlapacího ústrojí a 10 rychlostního řazení v podobě vynikajících klik s převodniky od značky FSA a kompletu řazení SRAM X7. Převodníky se 44, 32 a 22 zuby umožňují dostatečný počet převodů pro vyváženou jízdu. Dokonalý chod 10 rychlostního řazení a měniče SRAM X7 Trigger jen umocňuje výsledný dojem hladkého jízdního projevu kola.

O kvalitní, plynulé a bezpečné brzdění se stará dvojice hydraulických kotoučových brzd AVID Elixir 3 MM. Vpředu pak brzdnou sílu zvyšuje 180 mm kotouč, vzadu se stará a hladký průběh brzdění 160 mm kotouč. Ovladatelnost kola zvyšuje i dvojice univerzálních lehkých plášťů GEAX Saguaro o rozměrech 2.2" na předním ráfku a 2.0" vzadu. S jistotou drží směr a vedou spolehlivě v každém terénu. Nikita se s tímhle obutím neztratí ani v náročnějším terénu, přičemž pláště dobře odvalují i po silnici.

Velmi příjemné a pohodlné sedlo, speciálně navržené pro Nikitu, dokonale kopíruje tvar ženského těla, přizpůsobí se a netlačí. Díky speciálnímu tvarování je jízda v sedle Nikity pohodlná a každá cyklistka si tak může užívat jízdu bez starostí s pohodlným sedlem.

AGang Nikita 8.0 je stvořena pro krásu, jedinečnost a výjimečnost. Kolo tvoří v celek sladěnou kompozici kvalitních dílů a vynikajícího rámu, navrženého pro ženy nejvyšších nároků a splněných očekávání. Koukni na video a poznej to sama…





AGang Nikita 8.0:

Pro zobrazení videa je třeba mít prohlížeč s podporou JavaScriptu a Flash.
Link na stažení



Veškeré další informace o značce AGang a jejích produktech hledejte na AGang.eu.

Diskuze

  • anonymní uživatel lupa (downhillmadness (a) seznam.cz) 9.2.2011 v 14:04

    mam gangsta na 29 kolech uz od loni a spokojenost. vyslapnu si komarku sejmu sedlo a valim po trati samozrejme s rozumem ;-]

  • anonymní uživatel farmer 9.2.2011 v 14:25

    za 5

  • anonymní uživatel fanda 9.2.2011 v 16:12

    neee to jsou trojky :-)

  • anonymní uživatel f!r3 (oldicek (a) seznam.cz) 9.2.2011 v 16:50

    to uz nevi jak to prodat nebo co ??? to tady za chvili muze predstavovat bike: Kona, comencial , haro atd ..... lol

  • anonymní uživatel d3v1l (d3v1l (a) seznam.cz) 9.2.2011 v 17:05

    a co jako ? mas problem ? tak at si to predstavujou. Kdyz je to bavi, tak at lidem reknou co je co a proc to tak je. Me to video vubec neurazi a nemam s tim problem to dokoukat do konce. To bys klidne mohl rict, proc vlastne vubec neco davaj v telce, ze to je zbytecnost a ubohost, nebo proc vlastne vubec existuje tenhle server, pro se tu pisou clanky ?

  • anonymní uživatel satan 9.2.2011 v 19:35

    mas neco proti kone

  • anonymní uživatel neznalek 10.2.2011 v 6:57

    to f!r3: Očividně zrovna ty potřebuješ představit ty kola, o kterých mluvíš, když ani pořádně nevíš, jak se ty značky jmenujou...

  • anonymní uživatel jose (stetir (a) centrum.sk) 10.2.2011 v 10:40

    Niekomu asi vadi to,ze si tu deti nedavaju blbosti ,ktore sa ani netykaju bikov, rozhodne si myslim ,ze taketo veci su prave pre takuto stranku nie?

  • anonymní uživatel f!r3 (oldicek (a) seznam.cz) 10.2.2011 v 14:42

    me tyhle kola nezajmaji .. je mi jedno jak se jmenuji tohle je server o FR dirtu a takhle se muze predstavovat kazda firma .. za chvili to bude stejne o hovne jako na nove .. taky budeme cumet na vsechno co nam naservirujou .... To satan : ANo kony sou sracky nejvetsi !!!

  • anonymní uživatel Slim 10.2.2011 v 15:35

    f!r3: tak se na to nekoukej kdyz ti to tak vadi, tobe asi moc nebude, protoze ocividne vubec nemas poneti na cem se zacinalo jezdit, kdy to bylo jen o regulernich XC kolech s nulovym zdvihem a jen diky tomu se dnes ten sport tak rozmohl. Cili jakekoli kolo ktere poznalo svetlo sveta na tenhle server patri. Me to rozhodne nijak nevadi rad se podivam co se kde vyrabi nebo co je noveho.

  • anonymní uživatel Lišák-Fox (davo.liska (a) seznam.cz) 10.2.2011 v 15:42

    Lol, takovej Race Bike.. :-D Heh, celkem smutný totok..

  • anonymní uživatel kalipero 10.2.2011 v 17:25

    Nazdar ty FR a dirtovej borče. Mám třeba gangstu od agangu a klidně ti to ve fr natřu i na ní. Jezdim na ní i do skateparku, když jedu kolem a v pohodě si tam zajezdim skoro jak na pevňáku. Kromě toho agang není každá firma, jak řikáš, je to česká firma a spousta lidí, co sem choděj, na kolech, který dělá spaceman vyrostla, takže se vyklidni...

  • anonymní uživatel f1l1p 10.2.2011 v 19:47

    ať si to RST narvů doprdele

  • anonymní uživatel d3v1l (d3v1l (a) seznam.cz) 11.2.2011 v 20:55

    no zkus to nejdriv se svoji prdeli, kdyz mas potrebu neco nekam rvat...uchyle

  • anonymní uživatel swettko 12.2.2011 v 19:34

    Mě to zajímá... Tohle je fakt dobrá reklama. Všem výrobcům bych tohle doporučil. Na co mají internet? Aby ukazovali jen obrázky kol? AG se vydali dobrou cestou. RSTéčkem by ale kola osazovat fakt neměli. Příjdou tím o dost zákazníků.Tady se měla ale podle mě prezentovat reklama na Ninju či něco podobného. Jinak chválím...

  • anonymní uživatel DIRT (jjjj (a) centrum.cz) 16.2.2011 v 21:01

    www.tipynaslevy.cz/...


    nejlepší video co sem kdy viděl ;)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí