Pozvánka: Řáholec Jam 2011

Autor: Hout, vydáno: 3.8.2011

„Go as fast as you can and pull back as hard as you can.“ – Brian Foster. Ano, jeď rychleji, lítej vejš, v tomto duchu proběhne v sobotu 27.8.2011 letos znovu Řáholec Jam. Lesní trailsová slavnost, kde jinde než v lese, na který nesmí chybět nikdo, kdo to myslí s ježděním a lítáním na kole alespoň trochu vážně. Kdo byl, ten ví. Tady jsou základní fakta, co vás čeká a nemine, co byste mohli vědět.





Datum: Sobota 27.8. 2011

Kde: V lese

Les?: Trailsy v lese Řáholci, cokoliv říkat netřeba. Lajny pro všechny, od Baby až po BIG DIG, račte si vybrat. Kousek do rybníka a kousek na benzínku, která jede nonstop, co chcete víc.

Start: Dopoledne, jak to komu vyjde. Doporučuju přijet už v pátek nebo klidně dříve a les si předem v poklidu najet.





Program: Celodenní ježdění, vlaky a zase vlaky, super šílený soutěže jako vždy na kole i bez něj, kde si každý přijde na svý, zevlink a pohoda, beer bude, kejta na grilu bude, všechno bude.

Soutěže?: Vždyť to znáte, zkusíme 360, zkusíme tohle, zkusíme tamto, spousta nových nápadů, je na co se těšit. Předem vyhlašuji soutěž i o nejlepší masku, Usáma bude, loni králík v podání Filipa Tomance z Vizovic, meze se fantazii nekladou.













Účast: Kdo ví. Česká dirtovo-trailsová špička na malých i velkých, zahraniční návštěva se chystá z Německa, Maďarska, … nechme se překvapit. Velmi slušně je rozjednaná jedna návštěva americká a to by byla velká pecka. Potvrdíme, až to bude na beton upečený.

Afterparty: Yes!!! Hospoda U dvorecké louže asi 500 metrů od lesa. K poslechu a tanci zahraje BrainDead se zpěvákem Kudrem a nesmí chybět samozřejmě vynikající Nukleární Hovada. K tomu ještě dáme nějakou tu hospodskou soutěž, ať je veselo.

Nocleh?: Ale jistě, všichni spíme v lese. Pokud nejsi na punk, postav si stan, místa je všude dost.









Řáholec Jam 2011 podporují: DC, eSatna.cz, Cykloferda.cz a Red Bull. Velké díky, bez podpory by nebyly soutěže a bez soutěží by nebyl Řáholec tím, čím je.

Zváni jsou všichni, malý kola, velký kola, doprovody, slečny i zevláci, na Řáholci se nenudí nikdo. Dotazy směřujte na mail bmx.hout(at)e­mail.cz popřípadě ke Kudrovi na FB.









A tady jsou ještě videa z loňska, ať je jasný, o co jde.
http://vimeo.com/13526866
http://video.mpora.com/…h/zsK2H4QQW/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí