reklama

Suzuki Nine Knights - stavba trati

Autor: Keli, vydáno: 5.8.2011

Další kapitola historii v horských kol se otevře na 21. srpna 2011 v Urlaubs-Areně Wildkogel Neukirchen / Bramberg v Salcbursku, kdy bude zahájena akce Suzuki Suzuki Nine Knights.

Pod patronací Andiho Wittmanna, předního německého freeridera a vítěze best trick contestu na vídeňském Air King v roce 2010 a zakladatele videoprojektu FRAMED, se na Suzuki Nine Knights utká devět nejlepších sportovců z celého světa v jedinečné akci, která nemá ve světě MTB sportu obdoby.

Očekává se účast mimo jiných i Yannicka Granieriho z Francie, Timo Pritzela z Německa, Švéda Martina Söderströma, rakouské hvězdy Niki Leitner a trojice Kanaďanů Darrena Berreclotha , KurtaSorge a Geoffa Guleviche.





Andi říká, „Zbývají již jen čtyři týdny do začátku a moje nadšení nezná mezí! Poslední tři týdny jsme stavěli trať a překážky a nemůžu se dočkat, až je vyzkouším na vlastní kůži. Určitě to bude výzva pro všechny jezdce a to je to v co doufáme. Bude to velké!“

Vesnička Neukirchen am Großvenediger uprostřed rakouského národního parku Vysoké Taury bude hostit Suzuki Nine Knights od pondělka** 21. do soboty 27. srpna 2011**. Veškeré závodní dění se bude dít kolem speciálně vytvořeného trailu, kterému dominuje překážka „Castle“ – unikátní super-kicker ve tvaru hradu. Celá trať je vybodována partou z Wildkogelbahn za pomoci Verein Hohe Tauern Aktiv a celé bandy okolo Nine Knights.





Celá soutěž bude probíhat formou jamu, sami jezdci se budou hodnotit navzájem a bude vyhlášeno několik vítězů – „Ruler of the Big Air (Castle)“, „Ruler of the Trail“, „Most progressive Rider“, best trick, atd..

Spolu se soutěží na MTB bude probíhat i soutěž mezi fotografy a filmaři, kteří se budou snažit zachytit co nejlépe atmosféru a dění na akci – soutěž bude vyhlášena na konci týdne.





Pro veřejnost bude Suzuki Nine Knights otevřeno v sobotu – začneme MTB akcí, kdy jezdci předvedou co v nich je na šestimetrovém dropu a také na 14m dlouhém „Castle“ dirtu, následovat bude párty v Neukirchenu, kde budou předány ceny pro nejlepší jezdce i fotografy resp. filmaře.

A pro všechy co si myslí, že by měli být součástí Suzuki Nine Knights je tu „Wanna be a Knight?“ online video kvalifikace, která je otevřená až do 9. srpna. Pro podrobnosti navštivte web Wanna be a Knight?.





Pro denní aktualizace sledujte blog na www.nineknightsmtb.com anebo Facebook.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel george 5.8.2011 v 13:20

    tak to bude mazec paráda

  • anonymní uživatel maloun (petrmaloun (a) volny.cz) 5.8.2011 v 14:26

    je to náhoda..ale jedu zrovna kolem toho 21.8..tak snad to zkouknu...takový peklo..!! :))

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí