Video: Red Bull Under My Wing

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 18.8.2011

Dostat se pod křídla někoho, kdo ti předá zkušenosti a zážitky ze svojí cesty k Freestyle BMX vrcholu, je dobrý začátek proto stát se také PROfesionálem. Michael Beran patří k nejlepším jezdcům na světě a od svých čtrnácti let má za sebou spoustu zkušeností ze závodů, tréninku a sponzoringu. Tyto zkušenosti jej přivedli až k vrcholu, na kterém se, doufáme, bude ještě dlouho držet. Red Bull dal šanci jedenácti mladým talentům FBMX z České republiky a Slovenska strávit s tímto riderem čtyřdenní trip plný ježdění, zábavy a naučit se spoustu důležitých věcí, které k FBMX patří čím dál tím víc.

Na trip vyrazil i Michalův kamarád a další skvělý jezdec Dušan Antalík a neposlední řadě také již dlouho ve výborné formě jezdící Pavel Caha. Jejich zkušenosti jsou také velmi cenné.

Celé osazenstvo se postupně podívalo do SK8 parku v Pardubicích, Hradci a Úpici, kde si skvadra azura zajela jeden ze streetstyle závodů v rámci X-cup 2011.

Podívejte se na krátké ohlédnutí za celou akcí a jen čas ukáže nakolik byla tato akce všem vybraným přínosná a zda-li je posunula v jejich progresu.

Jména pozvaných jezdců:
PATRIK JANOVSKÝ
KUBA BENDA
FRANTIŠEK MARŠÁLEK
TOMÁŠ WÁGNER
MICHAL BAŠTA
PETR STACH
ONDRA LAMKA
VILIBALD VÍTEK
DENIS KRAFFER
TOMÁŠ BLAHO
LUKÁŠ ANDRAŠÍK

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kubik [Drink Milk] (yamat-motosport) 18.8.2011 v 12:12

    moc dobrej projekt :) palec hore

  • anonymní uživatel Juraj Benko (benko (a) sadrokartonarskecentrum.sk) 18.8.2011 v 17:02

    palce hore , aj na nohách

  • anonymní uživatel Rajdr (brian778 (a) centrum.cz) 20.8.2011 v 14:35

    Víte někdo music???

  • anonymní uživatel Lucas (info (a) illegal.cz) 22.8.2011 v 17:46

    01 Article Infinity - Holdin it Down, 02 Spiral Into The Storm - Dub Deep Down, 03 Dynamedion - Cream Pastries, 04 Brian Wayy - Park LandBed, 05 Tweener Pop Rock, 06 Article Infinity - Holdin it Down, 07 Hibernate - The Blue Wave, 08 Article Infinity - Holdin it Down.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí