MojeKolo

Video: ULTIM8 DEKADE #6

Autor: ULTIM8 DEKADE, kategorie: Video, vydáno: 19.12.2011

Po týdnu opět s Ultim8 Dekade! Tentokrát si posvítíme na rok 2007 a na to, co se tehdy – před čtyřmi lety všechno přihodilo. Zatímco Karel Gott získává svého dalšího – dvaatřicátého Zlatého Slavíka, Slavík získává své první zlato v celkovém pořadí ČP 4X. ČR vstupuje do Schengenského prostoru, zatímco Miloš Zeman vystupuje ze strany. Vyšel sedmý díl knižní ságy o Harrym Potterovi, druhý díl Marosany, 5. díl Kolotoče 360 a 1 díl TNG.





Video TNG (The New Generation) vzniklo v roce 2007. Pracoval na něm více méně jeden člověk – Honza Hanačík. Jezdci, kteří se ve videu objevili pocjází ze Zlína a okolí. Stejně tak i lokality pro natáčení se volily převážně v blízkosti města. Nejvíce záběrů bylo pořízeno na dirtech na Skalce (Fryšták u Zlína), sjezdové profily se natáčely například na pohárové trati ve Velkých Karlovicích nebo na hradě Lukov. Video bylo, jako většina podobnejch projektů, vytvářeno jen pro jezdce a jejich známé a až jejich kladné ohlasy rozhodly o tom, že série TNG měla další dvě pokračování, které již byly veřejné.



Série časopisu Dirtbiker – Kolotoč 360 se s námi příští týden rozloučí svým šestým, tedy posledním dílem. Nyná tu však máme Kolotoč 360 vol.5. Čty­řicetiminutový film zroku 2007. Tentokrát se změnila produkce filmu a na místo Vítka Kratochvíleho nastupuje dvojice fungující pod názvem Psisko Production.



Legenda podruhé. Michal Maroši opět nezklamal a do své kompilace pro rok 2007 nasázel přesně to, co se dá od Marosany čekat. Motocross, děvky a rock'n'roll.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí