MojeKolo

Alpinestars opět v ČR díky CharvatBros

Autor: Ridebike.cz, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 29.5.2012

ikonaCharvatBros opět rozšiřují sortiment. Mezi značky jako Banshee Bikes nebo Bluegrass, které již patří pod jejich křídla, čerstvě přibyla i kultovní značka oblečení pro jízdu na kole i pro volný čas – Alpinestars.
Alpinestars využívá pro své oblečení jedny z nejlepších technologií na trhu a i díky tomu je rozšířená napříč všemi sportovními odvětvími – od motokrosu až po F1.



Jedním z hlavních trháků je určitě krční chránič Alpinestars Bionic Neck Support, který spolu s LeattBracem patří mezi top produkty. I vy se můžete přesvědčit o jeho kvalitách a přednostech. Do konce týdne jej navíc nabízíme se super slevou 10%.





V současné době pracujeme na vytvoření distributorské sítě po celé ČR. V době internetu, nemůže chybět ani e-shop – kompletní sortiment značek zastoupených CharvatBros si můžete prohlédnout a také zakoupit on-line na www.RideBike.cz. Zboží stále naskladňujeme, a proto neváhejte likovat FB stránku, abyste byli vždy včas informováni, když se objeví něco nového.





Pro všechny, kdo by si chtěli zboží Alpinestars takříkajíc ošahat, budeme s naším CharvatBros/Ban­shee bikes/Ridebike.cz teamem zároveň objíždět hromadu závodů, kde si budete moci zboží prohlédnout a zkusit, popřípadě i zakoupit.







Obchodní sdělení.

Diskuze

  • anonymní uživatel Bugr 29.5.2012 v 14:32

    Cus charvatbros! Hele dotaz planujete dovezt i rukavice od Alpinestars model Charger? Moc se mi zamlouvají.... Díky Honza

  • anonymní uživatel CharvatBros (matej (a) charvatbros.com) 29.5.2012 v 14:42

    Ahoj, dotazy prosím na info@ridebike.cz nebo na fb stránku do zpráv.
    K tvojí otázce: Rukavice Charger bohužel nejsou z kolekce MTB, ale z kolekce MX, kterou my nemáme k dispozici.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí