Pozvánka: King of Yellow Hills Žlutava

Autor: Keli, vydáno: 31.8.2012

ikonaV druhé polovině září proběhne na žlutavských dirtech závod King of Yellow Hills, zde je pozvánka a kompletní informace o akci.



Místo konání závodu: Žlutava, Zlínský kraj, GPS loc: 49°12'10.860"N, 17°29'46.070"E Příjezdové cesty budou označeny, parkovací plochy také. Možnost stanování přímo v areálu.

Popis závodu: Jedná se o první ročník závodu BMX a MTB kol v kategorii Dirt Jump na Žlutavě. O umístění jezdců rozhoduje čtyř členná porota. Startovné činí 50Kč pro všechny kategorie. Více info na facebook stránce Yellow Hills – Žlutawa.

Systém závodu: Jezdci nejdříve odjedou své tři jízdy v kvalifikaci. Z těchto jízd se budou počítat dvě a jedna se škrtá. Do finále postoupí pět nejlepších. Finále se pojede formou půlhodinového až hodinového jamu BMX/MTB dohromady.





Zdravotnické zázemí: Po celý den bude přítomen lékař.

Povinná výbava: Vzhledem k náročnosti traťe je povinná přilba !!

Registrace: Proběhne v den závodu na předem určeném místě a to od 10:00 do 13:00. Registrační formulář zasílejte na email : vit.danek @gmail.com formulář ke stažení zde. Jezdci mladší 18 let musí mít souhlas zákonného zástupce.

Občerstvení: V den konání akce bude možné přímo na místě zakoupit drobné občerstvení a samozřejmě pivo a nealko.

Sponzoři akce: Modest Apparel, Wheel Clothing, Obec Žlutava, BIKECORE OE, Pěstitelská pálenice Žlutava,

Mediální partneři: bmx-street.com, dolekop.com

Pořadatel si vyhrazuje právo na změny v případě špatného počasí a neregulérních povětrnostních podmínek. V tomto případě se závod přesune nebo úplně zruší!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí