Statistiky přenosů Světového poháru

Autor: Keli, vydáno: 22.10.2012

ikonaMezinárodní cyklistická unie (UCI) zveřejnila statistiky přenosů a záznamů ze Světového poháru 2012. Partnerství UCI s Red Bull Media House se vyplatilo, počet diváků se oproti loňské sezóně zčtyřnásobil.

V letošním roce přímé přenosy a záznamy RockyRoads Mountain Bike World Cup sledovalo u počítačů téměř milion a půl diváků. Číslo by bylo vyšší pokud by vše fungovalo bezchybně, závody ve Windhamu a Val d'Isere měly co se týče přenosů po internetu k dokonalosti daleko. Divácky nejúspěšnějším sjezdovým závodem byl Fort William, který měl 166 tisíc zobrazení, druhý byl jihoafricky Pietermaritzburg se 158 tisíci, o prsa třetí pak Val di Sole s 153 tisíci.





Z grafů je jasně patrné, že downhill je populárnější než cross country, alespoň z pohledu počtu internetových diváků. Dále lze detailního výpisu snadno vyčíst, že kdo se chce dívat na svěťák, volí spíše variantu přímého přenosu než záznamu.





Jak jste na tom se sledováním svěťáků byli vy, kolik jste jich viděli online?

Diskuze

  • anonymní uživatel Mike 22.10.2012 v 18:03

    Osobne preferujem ako disciplinu downhill, ale v live prenosoch alebo zaznamoch som si vzdy radsej pozrel cely XC pretek, pretoze je to zavod kde su vsetci sucasne na trati a poradie sa priebezne meni a je to obcas akcne az do ciela. U DH chyba pokrytie celej trate kamerami a radsej si pozriem dobre zostrihane videa a helmet cams tych najlepsich jazd.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí