One Industries v ČR díky Bikestrike

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 1.11.2012

ikonaBikestrike.com rozšířil svoje portfolio dovážených značek do ČR o One Industries. Tato americká značka letos založila bikovou divizi ONE bike a její výrobky jsou nyní k dispozici i u nás.






Vše začalo u malé skupiny jezdců vedených společnou vášní k motokrosu. Věřili, že mohou spoustu věcí pro jezdce dělat lépe a tak v roce 1997 založili v San Diegu společnost ONE Industries. Málo kdo ví, že jejich první produkty byly polepy na motorky, které během chvíle začaly používat světové teamy. Netrvalo dlouho a ONE začal dodávat špičkové motocrossové produkty po celém světě. V roce 2012 společnost vytvořila odnož ONE bike, která se zaměřila na horská kola.





Zatímco se společnost stále rozrůstá, filozofie a zaměření zůstávají stejné. Hlavním úkolem je vyrobit co nejlepší produkty pro jezdce. Motokros a downhill jsou dva z nejtěžších sportů na světě. Proto lidé ve ONE strávili bezpočet hodin s těmi nejtalentovanějšími jezdci na tratích, na kopcích a při dalších testech v Design Lab, vrtali se v produktech a zlepšovali je do té doby, dokud nebyli naprosto spokojeni.





Produkty ONE nejsou jen o posouvání technologických hranic, ale jsou také o stylu, který je silný a unikátní. Proč? Protože ONE je přesvědčeno, že každý jezdec by měl vypadat co nejlépe, když stojí na pódiu při vyhlášení, v závodě nebo při tréninku.





O tom, že za ONE produkty nestojí jen tak někdo, dokazují zvučná jména jezdců. Mezi DH jezdci to jsou například: Gee, Rachel a Dan Athertonovi, Marc Beaumont, Jared Graves, Aaron Chase a mnoho dalších. V MX jsou to potom hvězdy jako: Ryan Villopoto, Jake Weimer, Kevin Windham, James Stewart, Justin Brayton.





Nabídka ONE bike je poměrně široká. Začíná spodní vrstvou, kde najdete kompresní oblečení s integrovanými chráničci v různých variantách. Dále si můžete vybrat z několika druhů chráničů. Nejširší nabídka je pak v oblečení. Vybere si každý, ať už oblečení na Enduro nebo čistě jen závodní komplety. Samozřejmě nechybí ani helmy, které jsou shodné s motocrossovými a v plánu jsou i MTB enduro helmy. A pro toho, kdo si značku oblíbí, je široká škála street oblečení a doplňků.

Ze široké nabídky produktů od ONE pro MTB disciplíny si můžete přehledně vybírat na stránkách www.bikestrike.com, kde najdete i produktová videa k jednotlivým modelům.



Obchodní sdělení.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí