MojeKolo

Kamera Drift HD Ghost se představuje

Autor: Drift Czech, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 9.11.2012

ikonaSpolečnost Drift Innovation, nositel několika ocenění a jeden z největších inovátorů na poli akčních sportovních kamer, uvádí na trh Drift HD Ghost – nejvybavenější a současně nejsnáze ovladatelnou akční kameru. S několika unikátními funkcemi jako jsou první obousměrné dálkové ovládání s LED signalizací, záznam a označování videa v nekonečné časové smyčce a vestavěný 2‐palcový LCD displej s Gorilla Glass® je Drift HD Ghost nejlepší nabídkou na trhu.

Na rozdíl od jiných akčních kamer, které pro některé pokročilé funkce potřebují další doplňky a příslušenství, Drift HD Ghost obsahuje již v základu vše, co potřebuje vyznavač akčních sportů k záznamu videa s profesionální kvalitou. Díky jednoduchému nastavení a připevnění kamery je kamera připravena k použití ihned po rozbalení.





Drift Active StatusTM obousměrné dálkové ovládání (WiFi) s LED signalizací Drift HD Ghost je jediná akční kamera, která je dodávána s dálkovým ovládáním s LED signalizací a páskem pro jeho připevnění na zápěstí. Z každého úhlu dobře viditelné LED diody, umístěné na dálkovém ovládání, barevně signalizují režim kamery: video, foto, foto sekvence nebo foto dávka.

Pomocí dálkového ovládání lze rovněž přepínat režim kamery, spouštět/zastavovat záznam videa a fotografovat ze vzdálenosti až 10m. Díky tomu šetříte baterii a místo na paměťové kartě, takže nezmeškáte ani záběry na konci dlouhého dne.

„Několik let se hledalo řešení problému, který mají sportovní nadšenci pokaždé, když vyslovují otázku: ‘Je to zapnuté?’ ", říká John Rounds, výkonný ředitel Drift Americas. “Drift tento problém konečně vyřešil svým obousměrným dálkovým ovládáním. S dálkovým ovládáním s Drift Active StatusTM LED signalizací vždy víte, zda záznam běží nebo ne. Na některé záběry máte jen jednu šanci a je zdrcující, když ji zmeškáte…“





Drift FlashbackTM označování videa a záznam ve smyčce
V tomto speciálním režimu se video zaznamenává v nekonečné smyčce, díky čemuž je možné uložit zpětně záznam až pět minut staré události. Video se ukládá do paměti kamery a teprve až v okamžiku označení videa uživatelem dojde k uložení videa na paměťovou kartu.





Vestavěný 2‐palcový LCD displej s Gorilla Glass®
Displej umožňuje rychlou kontrolu živého záběru kameru ještě před stiskem spouště. Rovněž lze na
displeji prohlížet nahraná videa – můžete se tak ihned podívat na
své akční záběry a sdílet je s ostatními. Navíc je displej zakryt ochranným sklem Gorilla Glass®, takže je téměř nemožné jej i v nejextrém­nějších podmínkách poškrábat.





Drift DataLinkTM vestavěné WiFi & aplikace Drift
Díky vestavěné podpoře WiFi může Drift HD Ghost bez dalšího příslušenství přímo komunikovat s chytrými telefony. Pomocí aplikace Drift Mobile App (dostupné brzy pro iOS i Android) lze na telefonu na dálku
kontrolovat živý záběr kamery, měnit nastavení a režim, spustit záznam a
prohlížet uložená videa a fotky.
Videa a fotky lze dokonce stáhnout přímo do telefonu a ihned sdílet na sociálních sítích.





Drift PowerStationTM
Drift HD Ghost má díky dobíjecí Li-‐Ion baterii s kapacitou 1700 mAh nejdelší výdrž se standartní baterií na trhu – 3 hodiny záznamu na jedno nabití. Drift PowerStationTM rovněž znamená strategické umístění baterie v těžišti kamery, což mimo jiné pomáhá eliminovat vibrace kamery a prodlužuje životnost baterie.

Advanced Drift PureTM zpracování zvuku
Vestavěný mikrofon disponuje nejpokročilejší dostupnou technologií zpracování zvuku. Pokročilé digitální zpracování signálu a redukce nežádoucího zvuku větru zaručuje vyjimečnou kvalitu, čistotu a věrnost zvuku. Standardem u všech Drift kamer je víceúrovňové nastavení citlivosti mikrofonu a 3,5mm vstup pro externí mikrofon pro ještě dokonalejší kvalitu zvuku.





Nový objektiv se 7 optickými členy
S vylepšeným objektivem se 7 optickými členy má Drift HD Ghost dokonalý obraz ať už natáčíte v poušti, na horách nebo při snížených světelných podmínkách. Nový objektiv zaručuje čistý obraz s věrnými a sytými barvami v mnoha dostupných rozlišeních (1080p, 960p, 720p a WVGA). Fotografie lze pořizovat během probíhajícího záznamu videa – nikdy tak nezmeškáte správný záběr. Objektivem lze volně otáčet v rozsahu 300 stupňů.





Vodotěsnost do 3m bez vodotěsného pouzdra
Drift HD Ghost je díky nové konstrukci vodotěsná do 3m – tak jak ji vybalíte z krabice. S kamerou tedy můžete bez obav vyrazit na surf, raft nebo kiteboard. Pro potápění do větších hloubek je k dispozici pouzdro s jedinečnou konstrukcí, vodotěsné až do 60m.

Drift HD Ghost bude v ČR k dispozici koncem listopadu za doporučenou cenu 8890 Kč s DPH. Další informace najdete na webu českého dovozce www.driftczech.cz nebo přímo na stránkách výrobce www.driftinnovation.com.

Jakmile budou kamery v ČR očekávejte recenzi na d:key.







O společnosti Drift:
Společnost Drift nabízí kamery pro záznam a sdílení videa z vlastní perspektivy. Drift produkuje prvotřídní akční HD kamery, držáky a další příslušenství, jež jsou ispirací pro sportovní nadšence. Cílem společnosti Drift je jednoduchý a bezproblémový záznam videa – díky funkcím jako jsou LCD displej pro okamžité prohlížení záznamu, bezdrátové dálkové ovládání, otočný objektiv a intuitivní uživatelské rozhraní. Společností Drift sponzorovaní profesionální sportovci (moto, auto, outdoor, snow, surf a para sporty) se významně podílejí na vývoji a testování výkonu a odolnosti prodktů Drift. Drift, jedna ze tří světově nejuznávanějších značek akčních kamer na trhu, distribuuje produkty do více než 25 zemí.

Více informací nalznete na http://www.driftczech.cz, http://driftinnovation.com , http://facebook.com/driftinnovation a @DriftInnovation.



Foto: spoe-art.com
Obchodní sdělení

Diskuze

  • anonymní uživatel Jordy 9.11.2012 v 9:07

    Super! Jsem zvědavej na srovnání proti GoPro. Ale řekl bych, že tohle bude lepší, teda pokud ten displej opravdu něco vydrží.

  • anonymní uživatel Jx (no (a) no.no) 9.11.2012 v 10:24

    Na novy gopro to sice obrazove nema, ale to nevadi, kazda konkurence je dobra, clovek ma vetsi vyber a aspon to dokope ostatni vyrobce aby pridaly funkce a vlastnosti co jim chybej...

  • anonymní uživatel márty (?) 9.11.2012 v 10:57

    Konečně kamerka co má trochu tvar. To go pro prostě nikdy nezkousnu,hnus fialový.

  • anonymní uživatel Mike (latisana (a) seznam.cz) 9.11.2012 v 13:46

    4JX: Podle čeho usuzuješ, že je gopro lepší??? Strávil jsem dlouhé hodiny porovnáváním těchto dvou kamer a přijde mi, že drift má mnohem věrohodnější barvy než gopro, která si je přibarvuje.

  • anonymní uživatel vale 46 9.11.2012 v 13:53

    Krásná kamera,krásný tvar.Go pro je proti tomu hrozná škatula!A co se týká kvality natáčení viz.Mike

  • anonymní uživatel Jx (no (a) no.no) 9.11.2012 v 15:21

    no video urcite neni tak ostre, jako posledni gopro, spis na urovni predchoziho modelu, ono je taky gopro o generaci dal nez ostatni. co se tyce barev v novym uz je pro rezim s vyssim bitratem a neupravenejma barvama pro lepsi grading profikum..

  • anonymní uživatel fl8k 9.11.2012 v 15:44

    gopro neni spatny, ale je dal hlavne v produkovani promo videi, jejichz kvalita nema s kvalitou vlastni kamery nic spolecnyho :)

  • anonymní uživatel Jr. 9.11.2012 v 20:55

    Většina lidí srovnává podle promo videí. To je smutná skutečnost. Do GoPra bych znova nešel. Když už nic, tohle alespoň nevypadá tak debilně.

  • anonymní uživatel bok 12.11.2012 v 9:09

    tak kdy uvidíme srovnání HERO3 a tohle?

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 13.11.2012 v 7:11

    bok: až ty kamery budou na českým trhu?

  • anonymní uživatel bok 13.11.2012 v 9:03

    KUbajsz: hehe sorry to byla taková rétorická, vim že tu HD3 ještě neni čekám na něj, jen mě napadlo jestli už ho třeba někdo nedovezl

  • anonymní uživatel bok 13.11.2012 v 10:16

    a teď mi přišlo info, že v USA bude black edition k mání až 30.11. a tady teda ještě o pár dnů později

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 14.11.2012 v 10:54

    Jinak včera jsem dumal, jak nahradit hrudní držák a napadlo mě dát si kameru na rameno. První test dopadl nad očekávání: youtu.be/...

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 9.1.2013 v 16:37

    www.youtube.com/...

  • anonymní uživatel Radim 13.5.2014 v 21:21

    Zájemcům o oudtoorové videokamery doporučuji jejich srovnávací test v časopise Stereo a Video 5/2014 (víc na www.stereovideo.cz). Je tam jedenáct nejnovějších modelů značek Actionpro, AEE, Drift, Evolveo, Garmin, GoPro, Hama, Isaw, Mio a Sony, takže je z čeho (i podle čeho) vybírat.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí