Video: Nicolas Luque vs. Belledonne

Autor: Quentin Chaumy, kategorie: Video, vydáno: 27.11.2012

ikonaV redakční poště nám přistálo video Quentin Chaumy natáčel spolu s Nicolasem Luque v masivu Belledonne. Cílem, kromě ježdění, bylo zachytit magické světlo, které uvidíte možná jen v tomto koutě francouzských Alp.



Produkce: Quentin Chaumy Creation

Diskuze

  • anonymní uživatel peto(dude) 27.11.2012 v 10:41

    tak toto cele ste si mohli aj odpustit. Z toho svetla som sa neposral a jazdi takto kazdy treti. Zacinate tymi kecikmi, ze jedinecne svetlo(hoc ako filtrami maximalizovany efekt aj tak nic moc) umierat na krasu.

  • anonymní uživatel peto(dude) 27.11.2012 v 10:48

    Sorry, ale este jednu vec som zabudol. Takychto videi je vsade plno a nezverejnovanim postupne vytvorite tlak na tvorcov, aby sa konecne nad sebou zamysleli a nesnazili nas furt oblbovat len formou.

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 27.11.2012 v 11:12

    peto(dude): nastesti vsichni nemaji stejny nazor jako ty, a treba me se to video libi

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 27.11.2012 v 16:51

    dobrý to je, teda nemůžu srovnávat s editem od peto(dude)páč ten jsem neviděl

  • anonymní uživatel peto(dude) 27.11.2012 v 20:45

    4 bok - Najtrapnejsie kriterium moznosti kritizovat, je mat kritizovanu vec vyskusanu. Nestaci znalost prikladu kde nedostatky nenachadzam a teda zistujem, ze sa to da robit aj inak bez toho, aby som to musel sam vyskusat? A takych prikladov je fura, preto mi prislo onicom ich tu uvadzat.

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 28.11.2012 v 11:47

    já to nemyslel tak, že nemůžeš kritizovat pokud taky neprodukuješ, jen že prostě kdo nic nedělá samozřejmě nic nezkazí, jenomže na co pak budeme koukat? Jinak myslim, že videa jdou dopředu celkem rychle. Taky je potřeba myslet na to, že ty lidi to z 90% dělaj ve svym volnym čase pro potěšení svoje a ostatních riderů a i blbý video třeba přitáhne pár dalších lidí co si koupí pár dalších biků a tim pumpne nějaký další prachy do odvětví. Ve výsledku se budou mít všichni naprosto sluníčkově

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí