Video: Filip T. - winter edit 2013

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 6.2.2013

Pětadvacetiletý Zlíňák Filip T. natočil svůj zimní edit ve zlínské bikové hale, která už to má bohužel za pár. Video má za cíl vybojovat Filipovi postup na Vienna Air King.

Filip na kole jezdí už cca. 10 let dirt a trailsy (park), dříve byl k vidění i na závodech, k jeho největším úspěchům patří například 4. místo MČR v dirtu. Kromě kola dělá i jiné sporty (triatlon): „Ale ježdění na kole je jako létání, proto nejvíce jezdím,“ dodává.

Tímto videem bych chtěl ukázat, že i ve Zlíně to stále žije. Navíc je tu skvělá parta lidí (bmx a mtb banda z haly, úžasná Skalka trails Fryšták a dirty ve Vizovicích), se kterými si doslova užíváme každý den života a žijeme svůj sen. Moc si toho vážím. Tohle člověk v jiném sportu těžko zažije.





Tento rok je v mém ježdění celkem zásadní. Už od podzimu jsem přemýšlel nad pořádným tripem s bandou lidí na kole.
Domluvit se s někým je ze zkušeností celkem nereálné a ve stejné době jsem zjistil, že FMB World tour otevřelo kategorii Amateur riders. FMB sleduji pravidelně a při této možnosti bych neodolal se tohoto seriálu nezúčastnit.
Výsledky vůbec neřeším. Chci být jen přitom, cestovat, užívat si ježdění a hlavně poznat kupu nových lidí!

Prvním závodem je Vienna Air King, kde krom 20 lidí, kteří jdou rovnou do kvalifikace vybírají podle videa dalších 40–50, kteří budou se dostanou do předkvalifikace. To byl další důvod natočení tohoto videa.

A do třetice pravděpodobně hala ve Zlíně tento rok končí. Bude se bourat a existence nové bikové haly ve Zlíně je zatím ve hvězdách. Jezdíme v ní už asi 7-mým rokem a byla by škoda nemít z ní žádné video.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Farmer 6.2.2013 v 16:13

    lipif dobre on :)

  • anonymní uživatel Zelé 6.2.2013 v 16:31

    Lifip Motanec (: pěkně !

  • anonymní uživatel srama (tomsrama (a) seznam.cz) 6.2.2013 v 19:06

    mame Filu radi

  • anonymní uživatel hobit 7.2.2013 v 12:12

    no nic moc... nejlepší rozhodně one foot onehand :)

  • anonymní uživatel hobit 7.2.2013 v 12:41

    tim jako nechci prudit, myšlenka je rozhodně dobrá, jen nevím, zda to bude na konkurenci stačit :P

  • anonymní uživatel Filip Tomanec 7.2.2013 v 14:32

    :-) To jsem rád Šrámo.
    Díky všem za podporu :-)
    Díky za pochvalu hobite.
    No záleží to na tom kolik jezdců se přihlásí atd. Ještě chci něco sestříhat z léta. Hala je malá a trošku depresivní na video...
    Už jen to, že si za tím jdu je pro mne úspěch. A užívám si to :-)
    Každopádně díky za kritiku ;-)

  • anonymní uživatel Filip Tomanec 7.2.2013 v 14:58

    Ještě abych dokončil nit. FMB má hodně závodů a Vienna je jeden z těch, kde se sejde většina nej. evropských jezdců. Jsou tu pak závody menší, kde není nutné se kvalifikovat pomocí videa. Takže se moc neobávám, že by tímhle pro mne FMB skončilo.

  • anonymní uživatel Peters 7.2.2013 v 15:24

    pěkný video, líbí se mi jak si za tim jdeš :-).Nevíš kde jsou vypsaný ty závody, kde nepotřebuješ video? Předpokládám, že to budou ty bronzový závody.

  • anonymní uživatel Filip Tomanec 7.2.2013 v 15:36

    Díky :-) Tak tak. Nevím jak je to u všech stříbrných. Jestli musíš posílat video. Ale mezi Amateur to bude podle získaných bodů. Zkus spíš někoho kdo to jel minulý rok ;-)

  • anonymní uživatel frenk frantik 7.2.2013 v 21:18

    Skvělý edit, Ramoni potěšili. Jinak super vidět Filipa zase na kole. thumb up

  • anonymní uživatel srama (tomsrama (a) seznam.cz) 8.2.2013 v 12:06

    hobit: hala pro fillipa neni,je treba do videt na dirtu,nejlepe,tak na 6-ti metrovych...to jenom koukas jak si to dava za hranu s milimetrovou presnosti a kazdym zhoupnutim je rychlejsi a leti vis,on je ten typ jezdce,ktery za ty roky dotahl svuj styl k naproste dokonalosti...dirtari z okoli zlina a brna,jsou nejlepsi dirtari v CR a nemusi tam rvat zrovna 360 double whip...no proste,kdo zna skalku,vizovice,brno bastr ten vi

  • anonymní uživatel Filip Tomanec 10.2.2013 v 11:42

    :-D
    Dobře Šráma :-)

  • anonymní uživatel hobit 21.2.2013 v 14:04

    šráma + lifip: ok, musim se tam za váma teda jet podívat, vim co tim myslíte: flow, přesnost a pořádný vejšky - taky nedávám nový psychotriky a veletoče holt když sem začínal, nejlepší dirtař david pánka uměl na bmx nejvíc supermana:), dneska je to jiný, mladý kluci viděj že každej dává beko tak to zkoušej taky :D - byl sem na skalce cca před pěti lety na skrímu a bylo bahno, tak sem si moc nepojezdil ale z videjí vidim že se to tam moc hnulo...

  • anonymní uživatel hobit 21.2.2013 v 14:06

    jenom teda musim sehnat kolo, protože ten scream s 200mm vzadu na dirt jakože neni uplně vončo :d

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí