Info: Forum DualMall

Autor: Eastern Gravity, vydáno: 12.2.2013

ikonaŠílené závody horských kol uvnitř obchodních center dostávají nový rozměr! Po pěti ročnících úspěšného DownMallu přichází Eastern Gravity s novým projektem, který ponese název DualMall. První ročník tohoto světově unikátního závodu se pojede na začátku března v obchodním centru FORUM v Liberci.

Systém závodu vychází z klasického dualu, vedle sebe tedy budou postavené dvě totožné tratě, na které vyrazí hned dva jezdci najednou. Kromě dvou jezdců přinese FORUM DualMall ještě další dvojitou novinku, kterou bude skok z přízemí do patra – step-up. Ten si diváci vychutnají hned na dvou místech na trati, ta totiž povede napříč dvěma patry OC FORUM. Vedle dvou step-upů na jezdce čekají ještě dva skoky z patra dolů – tzv. dropy a hrozivý skok přes luxusní automobil Volkswagen Amarok!

Dispozice OC FORUM navíc umožnila navrhnout trať tak, aby byl její start a cíl umístěn na jednom z několika náměstíček OC. Diváci tak z jednoho místa uvidí závodníky startovat i dojíždět do cíle. Zbytek tratě povede střídavě dvěma patry OC FORUM. Zajímavých míst tak bude na trati více než dost. Díky přímému přenosu a mnoha obrazovkám rozmístěných podél celé tratě budou mít návštěvníci a příznivci adrenalinových sportů přehled o veškerém dění během celého závodu.





Hlavními postavami FORUM DualMallu budou bez pochyby hvězdy českého i světového fourcrossu a mistři světa v této disciplíně Michal Prokop a Tomáš Slavík. Druhý jmenovaný se navíc velkou měrou podílí na návrhu tratě i na přípravách celého závodu.

Žádný závod horských kol v obchodním centru už si asi nelze představit bez freestyle exhibičních contestů. Ani v OC FORUM nebudou chybět neskutečné triky na MTB i BMX kolech. Obě tyto disciplíny budou reprezentovat naši nejlepší jezdci v čele s Tomášem Zejdou a Michalem Beranem.

FORUM DualMall zakončí opravdu divoká Jägermeister Afterparty v klubu Maximal, kde na vás bude čekat koncert legendárních PSH, silent disco, žhavé Masters of Dirt Fuel Girls a nadržené už je i sexy Jäger Komando! Tuhle ďábelskou jízdu si nemůžete nechat ujít!

Obchodní centra toho zažila již hodně, ale takováto show tu ještě nebyla! Muž proti muži, biker proti bikerovi. To bude 2.3.2013 FORUM DualMall!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Filip 12.2.2013 v 9:26

    obchodní centra zažili:D

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 12.2.2013 v 9:30

    Filip: opraveno, tiskovou zpravu jsme pretiskli, jak prisla :(

  • anonymní uživatel Filip 12.2.2013 v 9:39

    no já nechci bejt rejpal, ale nemělo by tam bejt zažila?:D jako chápu dnes neumí česky nikdo, já taky moc ne, ale když už vydávám něco takovýho

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 12.2.2013 v 10:02

    Filip: asi mas pravdu, centra - podle mesta - mesta zazila. Videl jsem mekke i na konci, opravil jsem na tvrde a dal to neresil, a to byla chyba!

  • anonymní uživatel kamenstone (kamenstone (a) azet.sk) 16.2.2013 v 16:20

    nebude niekde live prenos?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí