Video: JČR - bonus!

Autor: Mad Moss Films, kategorie: Video, vydáno: 15.3.2013

ikona Před pár dny jste si mohli oficiálně pustit a stáhnout film JČR – Document of South Bohemia . Vidět jste mohli sestřihy z několik závodů a několik osobností, které zde na jihu máme, aby toho ale nebylo dost, přinášíme Vám dnes kratší bonus, pokračující ve stylu filmu a hlavně ukazující crashe samotných protagonistů a pár srand, co se do filmu nevešly a také jedno poselství od Čáryse, které stojí za Vaší pozornost.

Lidé se nás také ptají co budeme a chceme točit teď a říkají nám co a jak máme najednou dělat. Odpověď je ale více než jasná, třebaže si vážíme názorů a rad všech lidí a snažíme si z nich vzít to důležité a podstatné, letos nebudeme točit nic. Stejně jako jsme se z počátku nenechali odradit od tohoto projektu a jeho konceptu, ať se to někomu zdálo rozumné nebo ne, nehodláme se měnit ani teď po jeho dokončení a nadále budeme dělat věci po svém a snažit se je dělat co nejlépe. Ne snad že by nás za ten rok nějak přestalo bavit točit, ne snad že by nebylo co, nebo že by nám došly nápady a ambice, ba naopak cíle jsou stále větší, ale protože jsme celý loňský rok obětovali našemu projektu musíme teď dohánět vše, co šlo loni stranou.

Z čehož také vyplývá, že se nehodláme stát komerčními ve smyslu vydávání desítek krátkých videí za měsíc úplně o ničem, jak by možná někdo očekával, jen abychom byli vidět, ale prostě jednou za čas dle situace natočit něco, co bude mít v našich očích především smysl a nějaký význam a do té doby se hodláme zlepšovat a věnovat i dalším činnostem, protože nikdy není pozdě na to mít šťastné dětství, když použiji rčení jednoho z našich přátel.

Stejně tak dále pracujeme na našich homemade hejblátkách a zdokonalujeme a připravujeme si opět věci, které u nás nejsou až tak běžné. Co se týče samotné videotechniky záleží vše na penězích a protože jsme studenti tak peněz není nikdy dost, ale rozhodně nechceme případný další projekt točit na stejnou techniku, věci se musí posouvat dál dopředu a je potřeba snažit se přinášet něco nového.

Natočení filmu jako je JČR byl jeden z našich snů, ale my jich máme mnohem víc a jako jsme si šli splnit tento, hodláme si plnit i ty další se stejným nadšením pro věc, ale hlavně zábavou, protože jak Vám každý řekne, to je na tom přeci to nejdůležitější.

A nakonec bych ještě rád řekl, že děkujeme všem co nám pomáhali projekt zrealizovat a i Vám pokud jste nás sledovali, doufáme že to alespoň někoho motivuje trochu něco dělat a přinášet nové věci a projekty do tohoto sportu, protože je třeba se o něj starat, nikdo jiný to za nás neudělá. Takže se bavte cyklistikou a věcmi kolem kol a v létě někdy na kopci čau!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Daniel 15.3.2013 v 8:23

    nj novy rb a uz je ruply starry byly hezci a i lepsi

  • anonymní uživatel bok 15.3.2013 v 9:48

    jo jo za komunistů se žilo líp

  • anonymní uživatel Dan (d.reif (a) seznam.cz) 15.3.2013 v 10:05

    super bonus! LIBI!

  • anonymní uživatel Kája 15.3.2013 v 12:31

    ta muzika nejvíc dobře lícuje s obrazem, stejně tak u samotného videa :-)

  • anonymní uživatel cibrut 15.3.2013 v 16:01

    super bonus, klidně mohl být součástí filmu, třeba na konci po titulkách :)

  • anonymní uživatel HansCV 15.3.2013 v 16:39

    koukam ze Spicak pozira RBcka :D

  • anonymní uživatel Sarin 16.3.2013 v 22:08

    je ty vole to je prvne co jsem slisel Caryse mluvit :)

  • anonymní uživatel tomy 17.3.2013 v 11:49

    Hej kucí jakože dobrý to máte!! Hrozná prdel a má to šťávu... máte u mně čokoládu :-))

  • anonymní uživatel Jx (jokolo (a) centrum.cz) 21.3.2013 v 20:27

    kdo nechce sosat 13hodin 8gb Full hd verzi tak jsem to reripnul do 720p, ma to 700mb zde www.uloz.to/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí