Pozvánka: JumParade 2013

Autor: Keli, vydáno: 15.5.2013

ikonaČtvrtý ročník JumParade je již tradiční letní biková akce, konaná ve Starém Plzenci u Plzně. Celý den na DTJ probíhají závody v parku a dirtu. Po skončení závodu následuje velkolepá afterparty, kde si budete moci pokecat, popít a zapařit v rytmech pořádných vypalovaček, které zahraje několik kapel. Užijete si pořádnou párty do rána, kde se budete moci jezdců zeptat jak se dělá tenhle trik, pozvat ho na panáka, nebo si říct o telefonní číslo! :-)

Tohle všechno by nebylo kvůli naší hlavní podpoře, kterou jsme získali v rámci projektu Think Big Nadace Telefónica. Podporují nás již podruhé a nebýt Think Big, možná JumParade IV vůbec neproběhne. Samozřejmě děkujeme našim dalším sponzorům a partnerům.

Celý den není jen o závodech a kolech. Doražte a přijďte poznat spoustu nových lidí, poslechnout si dobrou muziku a užít si pořádnou party. Letos se koukneme i pod pokličku longboardingu tak se máte určitě na co těšit!





Program závodu:
09:00 –10:00 Registrace Enduro
10:00 –10:30 Start Enduro
10:00 –11:00 Registrace závodníku kategoríí Park a Dirt
11:00 –12:00 Kvalifikace Park, nižší kategorie „Expert“
12:30 –13:30 Kvalifikace Park, vyšší kategorie „Master“
13:30 – 14:30 Kvalifikace Dirt
14:30 –15:30 Finále Park, kategorie „Expert“
15:30 –16:30 Finále Park, kategorie „Master“
16:30 –17:30 Finále Dirt
17:30 –18:00 Vyhlášení vítězů všech kategorií

Program je zatím přibližný a některé časy se mohou změnit!

Program afterparty:
„Welcome drink od Jägermeister“
20.00 The Pentils
21.00 Skavare
22.00 3D Lidé
23.00 SticX
00.00 DJ Becker a John Weah
Koncepce závodu v Parku se oproti loňsku změní, bude formou jamu. Čtyři bikeři vjedou do parku a budou cca 4 minuty jezdit. Porota bude mít lepší možnost porovnat výkony jezdců a pro diváky je tato forma atraktivnější.

Bunnyhop contest
Podobný jako skok do výšky akorát s kolem. Bikeři se rozehřejou a bude se to zvedat, když dáš, postoupíš, když ne, tak vypadáváš

Long jump
Skok do dálky s malým odrazem. Biker se rozjede na plný kule a odrazí se z malý rampy. Tyto dvě disciplíny budou vyhlášeny mezi kvalifikačními a finálovými jízdami. Odměna rumového charakteru.

Ukázka Longboardingu
V areálu bude stánek Mayhem Longboards (Mayhem Longboards jsou prkna šitá na míru, vyráběná přesně podle pojezdových potřeb a nároků na longboard každého z vás. Vyrobíme prkno přesně takové, jaké kdo chce, jaké využije a jaké bude splňovat jeho požadavky a po všech směrech vyhovovat jeho jízdě a využití. A to včetně 100% original designu, u kterého vám garantujeme, že se nikdy nebude opakovat a vyrobíme tak pouze jeden jediný a to pro vás!) Návštěvníci závodů si mohou zapůjčit prkno s dílny Mayhem. A pod dohledem instruktora si jízdu na longboardu vyzkoušet.

Enduro
Po vzoru větších podniků, které se po širokém okolí těší čím dál-tím větší oblibě, bude i naše kategorie Enduro souborem všeho, o čem moderní MTB je. Cílem je prověřit fyzické shopnosti každého bikera směrem vzhůru na kopec a užít si krásy měřených technických pasáží směrem dolů. Mapu pomocí GPS trasování dodáme co nejdřív.

Diskuze

  • anonymní uživatel Mad 15.5.2013 v 11:32

    A jaký budou pravidla na enduro ? Kontrétně povinnej páteřák a na sjezdy integrála ?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí