Pozvánka: JBC bikepark opening

Autor: JBC bikepark crew, vydáno: 18.5.2013

ikonaSki areál Dobrá Voda se ve spolupráci s Tomášem Slavíkem v říjnu 2012 pustili do velkolepého projektu, který bude již od 25.5.2013 ofi­ciálně přístupný široké veřejnosti. Projekt zvaný „JBC bikepark“ svým umístěním a rozložením nemá v ČR obdobu.

Hlavní dominantou celého bikeparku je masivní 4X trať, která je svoji velikostí opravdovým unikátem ve světě moutainbikingu. Trať obsahuje obrovské skoky, wallride, roletu, lesní i kamenitou sekci. Každá část má ovšem také jednodušší variantu projetí, tudíž si na své přijdou i úplní začátečníci.



"



DH tratě, tak jak je známe v ČR z populární 3DH série, jsou ve výborném stavu a přibyla i jedna nová s řadou různých variant vzájemně propojených dle náročnosti, takže si zde jízdu užije každý sjezdař. Třešničkou na dortu je dualová trať, která nese název „Oldschool dual slalom“. Pro starší generace je výbornou znovuzrozenou vzpomínkou na „staré dobré časy dual slalomu“. Trať je už jak název napovídá je ve stylu 90tých let! A je to pecka!



 


Celý den si přímo v terénu JBC bikeparku budete moci vyzkoušet kola od značky GHOST a dalších značek! Již od rána pro Vás bude otevřená JBC chatička s občerstevním, Redbull + Jagermeister bar, hudba a na závěr celého dne afterparty JBC bikepark openingu s DJs a hromadou zábavy.

Vlek bude zapnutý již od 9h a denní permice na opening vyjde na pouhých 150 Kč. Tak neváhej, doraž pojezdit a nasát pohodovou atmosféru do JBC bikeparku.

Souřadnice JBC bikeparku:
50°42'39.629"N, 15°9'38.206"E

Videa z JBC bikeparku:

Diskuze

  • anonymní uživatel dave (david.votikvseznam.cz) 19.5.2013 v 10:30

    koukám českej whistler! fotky jako z crankworks :-) strašná paráda!!

  • anonymní uživatel HiPP 20.5.2013 v 7:48

    dost pre paličov!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí