MojeKolo

Video: Fourtitude: Four Riders + RM Altitude

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 23.5.2013

ikonaJak asi dopadne situace, když na kolo postavené na rámu Rocky Mountain Altitude 790 MSL posadíte jezdce Wade Simmons, Andreas „Dre“ Hestler, Thomas Vanderham a Geoff Gulevich? Odpověď hledejte ve videu Fourtitude.

150 milimetry zdvihu disponující rám Altitude 790 MSL používá patentovaný Ride-9 systém umožňující změnu geometrie a průběhu zdvihu. Wade to má raději položenou hlavovku, Thomas jezdí na položeném a navíc progresivním nastavení (ve dvou slovech lze říci „forward & down“ a nebo „Vanderham Mode“, zbylí dva Dre a Gully mají geo nastavené jako neutrální a zdvih progresivní – prostě každý tak, jak to má rád.





Každý z jezdců vzal bajka do prostředí, ve kterém se cítí nejlépe – Wade na prudké a technické traily do Vancouveru, Andreas „Dre“ Hestler do Squamish na tamní nejlepší traily, Vanderham whipuje v Kamloops a Gulevich sype triky z rukávu v Oregonu.





Systém Ride-9 jakoby z oka vypadl podobnému systému od firmy Canyon Track Flip, který jsme jezdili na kole Canyon Torque FRX Whipzone.





Foto: Margus Riga

Diskuze

  • anonymní uživatel HiPP 23.5.2013 v 10:49

    znese to dost slusne veci, 3:30 ten backflip 1*

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí