BOOBS UP!: Bratislava City Downhill

Autor: Ján Jandy Barienčík, kategorie: Video, vydáno: 26.6.2013

ikonaGluuu.tv SPORTS! & NOVATEC-CTM Vám přinášejí novou éru reportů z DH Scény pod názvem BOOBS UP! Tento víkend si naši chlapci posvítili na Bratislava City Downhill jemuž velel Filip Polc … takže pohodlně se usaďte a CECKY VEN! :)



Další video z této jedinečné akce najdete zde.

Tomáš Slavík se také o víkendu zúčastnil městského sjezdu „Bratislava City Downhill“, který se jel v Bratislavě. Po technických potížích v tréninku se musel na start tohoto závodu postavit proti nejlepší světové DH špičce s hardtailem! Trať s čistě sjezdovým charakterem dávala značně najevo, že to nebude mít Slavík vůbec jednoduché. O to bylo větším překvapením a šokem pro všechny diváky i ridery – Slavík zvítězil v kvalifikaci na hardtailu! Na start finále nastupoval tedy s číslem 1 na svých zádech! Ve finále bohužel udělal velkou chybu v první zatáčce, uklouznul a ztratil drahocenné setiny. I když po zbytek své jízdy jel opravdu na hranici a zrychlil svůj čas z kvalifikace téměř o vteřinu, tak díky zaváhání v první zatáčce to nestačilo na lepší než 4. místo.





„Musím říct, že po první procházce tratě jsem neměl moc dobrej pocit a věděl jsem, že to bude jeden z nejtěžších závodů, co jsem kdy jel. V tréninku jsem všechno nalítal a byl spokojenej, ale v poslední jízdě jsem měl technický problém, který mě donutil vytáhnout z auta hardtaila. Lidi a rideři okolo tratě si mysleli, že je to vtípek, ale neměl jsem na výběr. V první chvíli jsem si myslel, že to bude čistě o přežití závodu, ale po kvalifikaci jsme se nestačili divit! První místo a nastolení opravdu kvalitního času, to snad vůbec nikdo nečekal. Ve finále jsem pak udělal zásadní chybu, která mě stála lepší umístění. V tu chvíli jsem chtěl opravdu vyhrát a o to víc mě mrzelo 4.místo. Na druhou stranu je to neskutečnej úspěch na pevném kole, mám z toho závodu i ze svého vystoupení dobrej pocit…“





Byl to jeden z prvních závodů tohoto druhu, kterého se Slavík zúčastnil a je vidět, že mu to opravdu sedí! Uvidíme jej na prvních závodech Světového poháru v City Downhillech, které začínají v únoru v Jižní Americe? Nechte se překvapit… 





Foto: Michal Greco PHOTOGRAPHY

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel ombre 26.6.2013 v 19:02

    pěkný video ale ten gepard mě zabil :D

  • anonymní uživatel RBI 26.6.2013 v 20:59

    Kdy už se konečně naučíte vyrovnat zvuk pozadí s komenty komentátorů. Hlavně že tam je asi 10 milionů zpomalených záběrů a podobných krávovin.

  • anonymní uživatel Jandy (j.bariencik (a) gmail.com) 26.6.2013 v 21:02

    pracujeme natom. Na ďalší diel to bude vyladené

  • anonymní uživatel RBI 26.6.2013 v 22:44

    nečekal jsem že to bude mít takový dopad takže, hodně zdaru

  • anonymní uživatel HiPP 27.6.2013 v 8:40

    dobre to je !!

  • anonymní uživatel jandy (j.bariencik (a) gmail.com) 27.6.2013 v 10:51

    Nemalo to taký dopad :) , vieme o problémoch so zvukom a pracujeme na ich odstranení. Ale ďakujem za dotaz :)

  • anonymní uživatel hoffman 27.6.2013 v 13:53

    namiesto geparda zábery na zbíjačku

  • anonymní uživatel Hero 27.6.2013 v 14:10

    kde ste nechali Tracey ? :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí