Soutěž: Marosana MTB Film Box

Autor: Keli, vydáno: 19.9.2013

ikonaLoňská premiéra soutěže o nejlepší amatérské video sezóny se těšila velkému zájmu a bikové kino bylo během projekcí zaplněné do posledního místa. I letos tak čeká kinosál žacléřského kulturního domu páteční večer plný skvělé podívané!

První částí pátečního večera bude soutěž Marosana MTB Film Box, která je stejně jako loni určena všem amatérským tvůrcům videí. Stačí vaše video s MTB tématikou v délce maximálně pět minut nahrát na youtube nebo vimeo a odkaz na něj odeslat na info@ fullfaceproduc­tions.com, v emailu uveďte vaše telefonní číslo, název projektu a případně i nějaké informace zasílaném videu (kde se natáčelo, nějaké veselé historky z natáčení a podobně).

Všechna videa jdou přímo do Fullface Productions, kteří ze všech přihlášených snímků vyberou deset nejlepších. Ty pak postoupí do velkého finále a představí se veřejnosti na velkém plátně. Hodnotit se přitom bude kreativita, technické zpracování (kamera, střih) a celkový dojem (lokalita, obtížnost, hudba atd.). Vítěz si pak domů odnese stejně jako loni speciální GoPro 3HD Marosana Pack připravený na natáčení dalších povedených kousků!





Součástí pátečního filmového večera bude také několik premiér. Kluci z Fullface Productions představí svůj minidokument z bikování po Kanadě s Marosanou, Leaderem a Alexem Pro. Lahůdkou na závěr pak bude premiéra dokumentu o dobrodružné cestě po Asii v podání Ondry Bárty (teda jestli to kluci stihnou dodělat ;) a těšit se můžete i na něco z kuchyně RedBull Media House. Ukaž plnýmu sálu bikerů co umíš!

Marosana MTB Film Box čeká!

Více info najdeš na Redbull.cz/marosi a na facebooku.



A kdo byl loni nejúspěšnější se můžete podívat níže"

Místo třetí: videoprofil Jakuba Říhy z dílny Mad Moss Films (autoři projektu JČR)

Místo druhé: promo video k XC závodu Raab Rohálovská 50ka, autor David Kočár

Místo první: Between the trees od Abstinent production

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Lukáš 19.9.2013 v 12:47

    Abych natočil něco podobného kvalitou obrazu, střihem a úpravou v PC, co k tomu potřebuji? Stačí dobrej dig. fotak s kamerou? A program do PC jakej?

  • anonymní uživatel Pavel (dolekop (a) pajur.cz) 19.9.2013 v 17:23

    Za tu přejetou muchomůrku bych vítěze vyřadil ze soutěže.

  • anonymní uživatel Fuxátor (vit (a) j.cz) 19.9.2013 v 20:39

    Pavel: Jo že :-D

  • anonymní uživatel .c.H.o.S.e. 19.9.2013 v 21:54

    Pavel: :-D :-D :-D

  • anonymní uživatel Navy (navy (a) dolekop.com) 23.9.2013 v 12:25

    Lukáš: v dnešní době ti stačí GoPro a lepší digitální zrcadlovka cca od 20tis Kč. Programů na střihání je samozřejmě plno, za mě nejlepší a hlavně profesionální programy dělá Adobe, konkrétně na video je Premiere a After Effects. Celej balík CS6 v cloudu koupíš za necelých 20tis/rok (v celým balíku pak máš vše co potřebuješ na grafiku, video, design, sazbu, weby, fotky atd - Photoshop, Illustrator, Premiere, After Effects, InDesign...)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí